کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

منوچهر متکی در قم:

تولید ثروت در کشور مقدس شمرده شود

خبرگزاری ایلنا , 26 اسفند 1391 ساعت 18:56

منوچهر متکی با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان گفت: به فرمایش رهبر معظم انقلاب، اقتصاد کشور باید مردمی باشد و برای این کار باید تولید ثروت در کشور، مقدس شمرده شده و به کار آفرینان و تولیدکنندگان کشور به عنوان انسان‌های ارزشی که کار مقدسی را انجام می‌دهند نگاه کرد.


به گزارش قم نیوز، منوچهر متکی با حضور در منزل مجتبی بیگدلی رئیس انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان با جمعی از کارآفرینان استان قم دیدار و اظهار داشت: با توجه به وضعیت موجود کشور و راهکارهایی که برای برون رفت از وضعیت موجود داشتم، تصمیم بر این شد تا وارد عرصه انتخابات شویم.

وی با بیان اینکه بر خلاف خواست دشمنان، باید برگزاری یک انتخابات خوب و پرشور محور اصلی ما باشد، گفت: سناریوهای دشمن را می‌شناسیم و آن‌ها نیز فهمیده‌اند که نمی‌توانند خیلی روی انتخابات ما اثر بگذارند چرا که در انتخابات مجلس نهم پیش بینی می‌کردند که حداکثر ۳۰درصد مردم پای صندوق‌های رأی حاضر شوند تا بعد از آن بتوانند مشروعیت نظام را زیر سؤال ببرند، اما تحلیل‌‌هایشان غلط از آب در آمد.

وزیر سابق امور خارجه، با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ باید به دو جنبه شکل ظاهری و قالب‌های انتخابات و نیز به محتوای آن توجه داشت، گفت: از نظر قالب و شکل ظاهری انتخابات باید این سؤال برای ما مطرح شود که چگونه یک فرد در انتخابات‌های ریاست جمهوری در ایران رأی می‌آورد؟

وی گفت: اولین رئیس جمهوری که در نظام جمهوری اسلامی انتخاب شد، بلافاصله مشخص شد که بر علیه نظام مشغول فعالیت بوده و از جایگاه ریاست جمهوری نظام بر علیه نظام کار می‌کند که این موضوع برای دوستداران حقیقی انقلاب سخت بود.

متکی اضافه کرد: بعد از خلع بنی صدر توسط مجلس شورای اسلامی و این جراحی که انجام شد، این سؤال و دغدغه در ذهن دوستداران انقلاب پدیدار شد که رئیس جمهور با کلیت نظام در نیافتد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با بیان اینکه گفتمانی که کاندیدا‌ها در انتخابات ریاست جمهوری مطرح می‌کنند، در پیروزی یا شکست آن‌ها نقش اساسی دارد، گفت: اگر مواضع کاندیدا‌ها با نیازهای جامعه تلاقی پیدا کند اولین گام موفقیت برداشته شده و اگر این مواضع مورد اعتماد مردم قرار گیرد پیروزی کلی حاصل می‌شود.

مکانیزم رسیدن به وحدت اصولگرایان از خود وحدت مهم‌تر است
وی افزود: در شرایط فعلی مطرح می‌شود که کاندیداهای اصولگرا برای انتخابات ریاست جمهوری زیاد است و باید کاهش پیدا کند؛ اگر چه این حرف درست است اما اینکه چگونه این کار انجام شود و چگونه به وحدت اصولگرا‌ها دست پیدا کنیم مهم است؛ یعنی مکانیزم رسیدن به وحدت از خود امر وحدت مهم‌تر است.

اتحاد اصولگرایان در انتخابات ۹۲ نباید اجباری باشد
متکی با تصریح بر این مطلب که بحث اتحاد و یا ائتلاف اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ نباید یک موضوع اجباری باشد بلکه باید ضرورت آن حاصل شود، گفت: باید بررسی شود که نیازهای فعلی جامعه کدام کاندیدا را اقتضاء می‌کند و این به این معنی است که اگر ما اصولگرایان بهترین فرد را برای ریاست جمهوری معرفی کردیم شاید مقبول‌ترین فرد برای این شرایط نباشد و از این رو باید به این نکته مهم توجه کرد.

در اردیبهشت ماه دو اصولگرا به نیمه نهایی بروند
وی با بیان اینکه از الآن تا ۱۵ اردیبهشت ۹۲ در مجموعه اصولگرایان در ‌‌نهایت دو الی سه نفر در وزن کشی نهایی بالا می‌آیند و بعد وارد مرحله نیمه نهایی خواهند شد، گفت: اگر نگرانی از رقیب نیست همه این‌ها می‌توانند باشند، اما اگر هست، باید وزن کشی صورت گیرد.

وزیر سابق امور خارجه گفت: بحث ائتلاف و اتحاد اصولگرایان نباید اجبار باشد بلکه باید همه افراد به ضرورت آن برسند و وقتی این امر حاصل شد، خود فردی که بفهمد رأی ندارد باید کنار بکشد.

وی در خصوص مصداق‌های بالا بودن وزن کاندیدا‌ها در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینکه فردی در رسانه‌های حضوری فعال و نه حضور پولی داشته و این رسانه‌ها باشند که به دنبال او بدوند، یکی از نشانه‌های اهمیت آن کاندیداست؛ یا اینکه اگر فردی اعلام عمومی برای کاندیداتوری کرد، ببیند چقدر جمعیت در سخنرانی‌هایش جمع می‌شود.

متکی گفت: هر نامزد انتخابات، باید تصویر روشنی از شرایط روز کشور داشته و تحلیل‌های درستی را ارائه دهد؛ همچنین باید خود او و تیمش، قدرت آسیب‌شناسی درستی از شرایط کشور داشته و برای برون رفت از شرایط نامطلوب و یا حرکت از شرایط مطلوب به مطلوب‌تر برنامه ارائه دهند.

وی در ادامه با بیان اینکه باید در بررسی و بیان شرایط روز، تمام نقاط مثبت و منفی را با هم و منصفانه ببینیم، گفت: برای مثال در دوران دولت احمدی‌نژاد به اندازه کل تاریخ انقلاب، برق تولید شد و یا اینکه صادرات غیر نفتی که در آخرین سال‌های دولت اصلاحات ۷ و نیم میلیارد دلار بود به ۳۰ میلیارد دلار رسید، اما به گام‌هایی که در این دولت برداشته نشد و یا اینکه نادرست برداشته شد و انحرافاتی پدید آمد هم باید توجه کرد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ گفت: امر کشورداری امری تخصصی است و باید طبق ضوابط مشخصی باشد که به موفقیت برسد.

شرایط نامطلوب اقتصادی نتیجه تصمیمات غلط مسئولان است
وی با بیان اینکه برخی از مسائل اقتصادی نامطلوب کشور، ربطی به تحریم نداشته و به سوء مدیریت مسئولان امر بر می‌گردد، گفت: اگر می‌بینیم که در عرص نیم ساعت قیمت یک