کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

محققان بلژیکی می گویند؛

مصرف فست فودها عامل افزایش ریسک استرس در فصل امتحانات

خبرگزاری مهر , 18 ارديبهشت 1398 ساعت 3:00

مطالعه جدید نشان می دهد عدم مصرف مواد خوراکی سالم می تواند منجر به استرس در دانشجویان در طول امتحانات شود.



محققان بلژیکی می گویند؛
مصرف فست فودها عامل افزایش ریسک استرس در فصل امتحانات
مصرف فست فودها عامل افزایش ریسک استرس در فصل امتحانات

مطالعه جدید نشان می دهد عدم مصرف مواد خوراکی سالم می تواند منجر به استرس در دانشجویان در طول امتحانات شود.

به گزارش قم نیوز به گفته محققان دانشگاه گنت بلژیک، افزایش استرس در طول امتحانات با داشتن رژیم غذایی کم کیفیت نظیر مصرف کم میوه و سبزیجات و مصرف بیشتر فست فودها مرتبط است.

«ناتالی میشلز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما با بررسی عادات غذایی دانشجویان در طول زمان امتحانات دریافتیم رژیم غذایی بد موجب بروز استرس می‌شود.»

این مطالعه مبتنی بر نظرسنجی آنلاین از ۲۳۲ دانشجو (۱۹ تا ۲۲ سال) از چندین دانشگاه در بلژیک بود.

محققان دریافتند در طول فصل امتحانات، برای شرکت کنندگان داشتن یک رژیم غذایی سالم دشوار است و تنها یک چهارم آنها طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف می‌کردند.
انتهای پیام / 137


کد مطلب: 77451

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/77451/مصرف-فست-فودها-عامل-افزایش-ریسک-استرس-فصل-امتحانات

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir