پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۶
کد مطلب : 81339
منبع : خبرگزاری تسنیم

ظرفیت‌های بانوان در استان قم مغفول مانده است

قم نيوز : استاندار قم گفت: در همه گروه‌های کاری باید یک صاحب‌نظر از بانوان در جلسات حضورداشته باشد چراکه بانوان قشر مغفول جامعه هستند درنتیجه باید در هر گروه کاری یک خانم حضورداشته باشد.
ظرفیت‌های بانوان در استان قم مغفول مانده است
ظرفیت‌های بانوان در استان قم مغفول مانده است
به گزارش قم نیوز بهرام سرمست امروز در سومین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی، سلامت زنان و خانواده که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با اشاره به حضور و فعالیت سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در گروه کاری زنان و خانواده اظهار داشت: وقتی سمنی برای فعالیت مجوز گرفته دیگر برای استعلامشان نیاز به مجوز نیست.

استاندار قم تشکیل کمیته‌های گروه کاری زنان و خانواده را ابتکاری دانست و افزود: کمیته‌ها در واقع ذیل گروه‌های کاری عمل می‌کنند؛ نه اینکه صورت حقوقی و کاری داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه به لحاظ حقوقی فرماندار می‌تواند کمیته برنامه‌ریزی را در شهرستان تشکیل دهد، ادامه داد: فرمانداری باید خروجی کار خود را به دبیرخانه مربوطه بدهد تا کار انجام شود.

سرمست گفت: باید دستگاه‌های اصلی در گروه‌های کاری دعوت شوند و مابقی دستگاه‌ها به‌عنوان گروه فرعی عضو باشند، گروه‌های کاری بیشترین مشارکت را باید داشته و تأکید این است که مدیران کل دستگاه‌ها در این جلسات حضورداشته باشند.

استاندار قم عنوان کرد: باید بتوان تا آنجا که می‌توانیم از نظرات کارشناسی و تخصصی بهره بگیریم و در همه گروه‌های کاری باید یک صاحب‌نظر از بانوان باید در جلسات حضورداشته باشد چراکه بانوان قشر مغفول جامعه هستند درنتیجه باید در هر گروه کاری یک خانم حضورداشته باشد.

وی با بیان تفاوت تصمیم سازی و تصمیم‌گیری گفت: شورای برنامه‌ریزی تصمیم گیر بوده و هر چه قدر ذیل این گروه‌های کاری مشارکت شود در تصمیم‌گیری‌های شورای برنامه‌ریزی کمک بیشتری می‌کند.

سرمست شناخت، درک و بیان مسئله را مورد تأکید قرار داد و گفت:عده‌ای قم را ام القرای جهان اسلام می‌دانند و عده‌ای هم مسائل و مشکلات را بسیار برجسته می‌کنند، بنابراین باید درباره مسائل و مشکلات شهر نظرات کارشناسانه داده شود.

استاندار قم خاطرنشان کرد: شناخت و درک مسئله در درجه نخست اولویت بوده و در رتبه بعدی ارجاع مسئله مهم است، استان قم در زمینه مباحث فرهنگی 26 دستگاه متولی دارد که باید هرکدام به وظایف خود آشنایی داشته باشند.

وی افزود: برای هر مسئله‌ای تنها یک‌راه حل وجود ندارد و راه‌حل‌های بی‌نهایتی هست، راه‌حل‌های مسائل فرهنگی ایجابی و سلبی است اما هنوز در رابطه با ایجابی بودن راه‌حل‌های مسائل فرهنگی اجماع نظر وجود ندارد.

سرمست تدوین راهکار مسائل و مشکلات را مورد تأکید قرار داد و گفت: مقام معظم رهبری بیانیه گام دوم ارائه داده‌اند، دستگاه‌ها باید نقش خود را بر اساس ظرفیتی که دارند در این بیانیه مشخص کنند، اما مشکل این است که برای دیگران تعیین تکلیف می‌کنیم اما برای خود هیچ تکلیفی مشخص نمی‌کنیم.

استاندار قم تدوین راهکار مسائل و مشکلات را همراه با مشروعیت بخشی و مصوب شدن آیین‌نامه دانست و تصریح کرد: ما قوانین بسیار مدونی داریم اما در مقام اجرا ضعیف هستیم.

وی مرحله آخر را ارزیابی و نظارت بر مسائل عنوان و خاطرنشان کرد: معیار و شاخص از دو منطق درونی و برون سیستمی پیروی می‌کند، ما اهداف و برنامه‌ریزی‌ها را بر اساس اهداف تعیین‌شده خود مشخص می‌کنیم اما نسل جدید منطق دیگری تحت عنوان منطق برون سیستمی از ما می‌خواهد.

سرمست در پایان خاطرنشان کرد: گروه کاری فرهنگی، حقوق شهروندی و عفاف و حجاب پیشنهادات خود را به کارگروه مربوطه بدهند تا موردبحث و بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcdns0j.yt0fs6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما