جمعه ۶ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۱
کد مطلب : 89659
منبع : خبرگزاری ايرنا
اظهارنظر در تبریز، جنجال در قم

بحث انتقال مقبره پروین اعتصامی از قم به تبریز مطرح نیست

قم نيوز : اظهارات دبیر شورای اسلامی شهر تبریز پیرامون بررسی امکان انتقال مقبره پروین اعتصامی بانوی شاعره کشورمان از قم به زادگاهش و ادعای پیگیری این موضوع از طریق مسئولان قم، بازتاب بسیاری در قم داشته است.
بحث انتقال مقبره پروین اعتصامی از قم به تبریز مطرح نیست
بحث انتقال مقبره پروین اعتصامی از قم به تبریز مطرح نیست
به گزارش قم نیوز دبیر شورای اسلامی شهر تبریز در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی شهرداری منطقه یک تبریز، با ادعای پیگیری‌های انجام شده از استانداری قم برای بررسی امکان انتقال مقبره بانوی شاعره کشورمان به زادگاهش، گفت: بارها این موضوع را پی گیر بوده ایم و این مهم را از استاندار قم نیز پی گیری خواهیم کرد.
سعید نیکوخصلت، در ادامه این ادعا افزوده است: شورای شهر تبریز در طول سال اول شورا پیگیر بررسی انتقال آرامگاه پروین اعتصامی به تبریز بوده است.
وی همچنین با اشاره به اهداف چنین اقدامی گفته است: اگر بتوانیم هویت واقعی پروین اعتصامی را به مردم معرفی کنیم، می‌توانیم تبریز را به مرکز برگزاری همایش‌ها و فستیوال‌های مرتبط با بانوان در سطح ملی و بین المللی تبدیل کنیم. اگر بتوانیم شمس، شهریار، مقبره العرفا، هنر، تاریخ و میراث فرهنگی تبریز را به دنیا بشناسانیم، این شهر در گردشگری و ثروت آفرینی نقش بزرگی را ایفا خواهد کرد.
رضا صالحی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن، هر گونه طرح یا پیگیری برای انتقال مقبره پروین اعتصامی از قم به تهران از طریق استانداری قم را تکذیب و تاکید کرد: هیچگونه پیگیری از استانداری قم در خصوص موضوع انتقال صورت نگرفته است.
مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ادعای انتقال مقبره پروین اعتصامی از قم به تبریز موضوع مهمی است که چنین کاری بدون هماهنگی متولیان فرهنگ استان غیر ممکن است.
حسین محمودی، افزود: این موضوع نه تنها در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تا کنون هرگز مطرح نشده بلکه تمام اعضای شورای فرهنگی از آن بی اطلاع بوده و که به طور کلی چنین موضوعی اصلا تا کنون مطرح نشده است.
رخشندهٔ اعتصامی معروف به پروین اعتصامی، در ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ در تبریز  متولید و در ۱۵ فروردین ۱۳۲۰ شمسی به دلیل ابتلا به حصبه در تهران بدرود حیات گفت. از پروین اعتصامی به عنوان «مشهورترین شاعر زن ایران» از او یاد می شود.
دیوان اشعار پروین اعتصامی شامل ۶ هزار و ۵۰۰ بیت از قصیده و مثنوی و قطعه تاکنون چندین بار به چاپ رسیده است. در سال ۱۳۱۴ نخستین دیوان پروین اعتصامی شاعره توانای ایران به همت پدر ادیب و گرانمایه اش انتشار یافت.
پیکر این شاعره شهیر، پس از ارتحال، برای تدفین به قم آورده شد و در جوار قبر پدر دانشمندش در مقبره خانوادگی در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شده است./

انتهای پیام/111
https://qomnews.ir/vdcgy397.ak9yn4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما