جمعه ۲۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۰
کد مطلب : 45459
منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری قم

تعيين قيمت عرضه ي گوشت بر اساس مبناي كارشناسي باشد

قم نيوز : قم نیوز: سيد صدرالدين موسوي معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري قم در جلسه بررسي علل افزايش قيمت گوشت گرم و دام زنده با اشاره به سياست دولت مبني بر تمركز عرضه و تقاضا در بخش خصوصي اظهار داشت: اتحاديه ها بايستي مديريت لازم جهت كنترل قيمت بر اساس شرايط روز بازار را داشته باشند.
تعيين قيمت عرضه ي گوشت بر اساس مبناي كارشناسي باشد
به گزارش قم نیوز، سيد صدرالدين موسوي معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري قم در جلسه بررسي علل افزايش قيمت گوشت گرم و دام زنده با اشاره به سياست دولت مبني بر تمركز عرضه و تقاضا در بخش خصوصي اظهار داشت: اتحاديه ها بايستي مديريت لازم جهت كنترل قيمت بر اساس شرايط روز بازار را داشته باشند.

موسوي گفت: افزايش قيمت دلار مهمترين دليل افزايش قيمت گوشت در بازار بود كه با تعديل قيمت آن انتظار مي رود قيمت فرآورده هاي گوشتي نيز بر اساس مبناهاي كارشناسي تعيين شود.

معاون استاندار قم با بيان اينكه نقش قم در تعيين قيمت گوشت در سراسر كشور بي تاثير نيست، افزود: نظارت اتحاديه بر مجموعه هاي وابسته بايستي در اين راستا قوي تر و جدي تر باشد.

وي افزود: قيمت فرآورده هاي گوشتي بايستي به صورت متمركز توسط اتحاديه به صنف قصابان قم اطلاع رساني شود.

فروش گوشت بر اساس قيمت كارشناسي شده تحت نظارت اتحاديه قصابان، قرار گرفتن قيمت انواع گوشت در معرض عموم و كمك اداره كل صنعت، معدن و تجارت به اتحاديه قصابان جهت نظارت بر عرضه از جمله مصوبات اين جلسه بود.

انتهای پیام/135
https://qomnews.ir/vdcgyt9t.ak9nn4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما