قم نیوز: ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان قم با صدور اطلاعیهای بر پرهیز از اجرای برنامههای موهن و دور از ساحت مقدس اباعبدالله الحسین (ع) و اسوههای عاشورا تاکید کرد.
پرهیز هیئتهای مذهبی از برنامههای دور از ساحت اباعبدالله (ع)
خبرگزاری فارس , 1 آذر 1391 ساعت 12:16
قم نیوز: ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان قم با صدور اطلاعیهای بر پرهیز از اجرای برنامههای موهن و دور از ساحت مقدس اباعبدالله الحسین (ع) و اسوههای عاشورا تاکید کرد.
به گزارش قم نیوز، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، در این اطلاعیه آمده است: بار دیگر عطر دلانگیز محرم در فضای زمان و مکان پیچید و خاطره جانبازی و رشادت سالار شهیدان و یاران باوفایش را در یادها زنده کرد. محرم آمد و پیام عدالتخواهی و ظلمستیزی و ولایت محوری را در گوش جانها طنینی دوباره افکند. سالگرد قیام اباعبدالله (ع) این بار علاوه بر یادآوری خاطره شهادت فرزند رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم با حادثهای همراه گشته که دل شیعیان و مسلمانان جهان را به درد آورده است.
در ادامه این اطلاعیه تصریح شده است: سالی که گذشت شاهد بدترین اهانتها به بزرگترین اسوه عالم خلفت و انسانیت بودیم. هنوز چند ماهی از توهین به ساحت مقدس امام دهم شیعیان نگذشته بود که توهینی دیگر به ساحت اسوه بزرگ اخلاق و مهربانی یعنی پیامبر خاتم حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و سلم صورت گرفت و مسلمین به ویژه شیعیان مراسم ماه محرم امسال را با شکوهی هر چه تمامتر برگزار خواهند کرد تا ضمن ابراز انزجار از این اقدامات موهن همواره غیرتمندی اسلامی و شیعی خود را به رخ عالمیان کشند.
در این اطلاعیه تاکید شده است: ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری و عزاداری سالار شهیدان حضرت سیدالشهدا و یاران باوفایش، ضمن توصیه مؤمنین به برگزاری هر چه باشکوهتر مراسم در ایام محرم و صفر به ویژه دهه اول محرم توجه عزاداران حسینی و هیئات مذهبی را به رعایت نکات زیر جلب میکند:
۱- برگزاری مراسم عزاداری هیئات مذهبی با محوریت مسجد و اهتمام به برنامههای قرآنی و بهرهمندی از مبلغین.
۲- عدم تلاقی برنامههای عزاداری با اوقات نماز و سعی در برگزاری نماز جماعت اول وقت و توجه ویژه به برگزاری نماز جماعت ظهر عاشورا.
۳- توجه بیشتر به ادعیه و زیارات و مناجات ماثوره از ائمه طاهرین (علیهم السلام) به ویژه صحیفه سجادیه در برنامههای اصلی هیئات مذهبی.
۴- ارتقاء کیفی برنامهها از طریق تبیین معارف اسلامی اعم از اعتقادات، اخلاق اسلامی، احکام و سیره معصومین (علیهم السلام) و بیان تاریخچه و روشهای عزاداری و توجه به امر به معروف و نهی از منکر.
۵- پرهیز از اجرای برنامههای موهن و دور از ساحت مقدس اباعبدالله الحسین (ع) و اسوههای عاشورا و استفاده مداحان اهل بیت (ع) از اشعار و متون پرمحتوا و مستند که پیام حماسه عاشورا را منتقل کند.
۶- توجه جدی به سخنان کلیدی اخیر مقام معظم رهبری پیرامون فرهنگ ایستادگی و مقاومت، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی و تبیین آن برای نسل جوان و جذب حداکثری آنان.
۷- عنایت ویژه به مسئله وحدت ملی و همدلی ملی بر مبنای اسلام ناب محمدی (ص) و همچنین امر دشمنشناسی با محوریت ولی فقیه در سخنرانیها، مداحیها و سایر برنامهها.
۸- رعایت نظم و توجه به اطلاعیههای نیروی انتظامی برای برپایی مطلوب و بهینه مراسم عزاداری با رعایت حقوق شهروندی.
۹- توجه دادن مخاطبان به تأثیرات فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) در جوامع بشری که تبلور آن در جنبش مردمی بیداری اسلامی با الگوپذیری از انقلاب اسلامی ایران نمایان است. امید آنکه مراسم امسال بهترین حماسه تبلیغی را برای ترویج شعائر اسلامی و تقویت ایمان مذهبی و اخلاق معنوی در بین جامعه اسلامی در پی داشته باشد.
انتهای پیام/115/
کد مطلب: 10089