مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزبالله به خروج آمریکاییها از عراق اشاره کرد و گفت: آمریکاییها در حال حاضر به شکل ذلیلانه در حال اخراج از عراق بوده و بهدنبال پیداکردن بهانهای برای خروج از این کشور هستند.
?>?>
مدیر روابطسیاسی کتائب حزبالله: آمریکا ذلیلانه در حال اخراج از عراق است
خبرگزاری تسنیم , 27 آبان 1400 ساعت 23:12
مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزبالله به خروج آمریکاییها از عراق اشاره کرد و گفت: آمریکاییها در حال حاضر به شکل ذلیلانه در حال اخراج از عراق بوده و بهدنبال پیداکردن بهانهای برای خروج از این کشور هستند.
به گزارش قم نیوز علی العبودی مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزبالله عراق در دیدار با رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) به تاریخچهای از نحوه شکلگیری کتائب حزبالله اشاره کرد و اظهار داشت: این مجموعه، پس از سقوط نظام صدام به همت برخی از جوانان مومن، ولایی و حزباللهی شکل گرفت.
مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزبالله عراق بابیان اینکه رویکرد کتائب حزبالله بیشتر فرهنگی و اجتماعی است، افزود: با ظهور داعش تمرکز عمده این جریان بهسمت نظامی گرایش پیداکرده و به مبارزه با آنها پرداخت.
العبودی در بخش دیگری از سخنان خود به خروج آمریکاییها از عراق اشاره کرد و گفت: آمریکاییها در حال حاضر بهشکل ذلیلانه در حال اخراج از عراق بوده و به دنبال پیدا کردن بهانهای برای خروج از این کشور هستند.
مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزبالله عراق خاطرنشان کرد: آمریکایی بهشدت مؤسسات مدنی و مراکز فرهنگی و اجتماعی را فعال کرده و در حال نفوذ و حضور و اثرگذاری خودشان را در این بخش بوده و میخواهند جای پای خود را به این شکل نگه دارند که در این راستا نیاز است در زمینهٔهای فرهنگی، علمی و اجتماعی حضوری جدیتر و فعالتر داشته باشند و از دانشگاه باقرالعلوم(ع) در این زمینه تقاضای همکاری داریم.
در این نشست رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) نیز ضمن خیرمقدم و اعلام آمادگی همکاری این دانشگاه با مراکز علمی عراق اظهار داشت: در حال حاضر، جهاد اصغر در عراق به پایان رسیده و جهاد اکبر آغاز شده است که باید در جهاد اکبر کارهای نرمافزاری و علمی بیشازپیش نمود پیدا کند.
حجتالاسلام والمسلمین شمسالله مریجی که بهلحاظ مطالعاتی آشنایی با فضای داخلی کشور عراق دارد، تصریح کرد: همچنین باید فعالیتهای فرهنگی، علمی، اندیشهای و اجتماعی سبقه جدیتر و فعالتری به خودش بگیرد تا بتواند نیروهای موجود را حفظ و هم اینکه سبب جذب و اثرگذاری طیف بیشتری از جامعه عراق باشد.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) بیان کرد: با توجه به تجربهای که در بهرهگیری از میراث اسلامی و پیادهسازی آن با نیازهای امروز خودمان در سالهای گذشته در جمهوری اسلامی داریم، در دانشگاه باقرالعلوم(ع) آمادگی کامل داریم که این مسیر را به شکل تعامل و دوسویه با عراق بازکنیم. درصورتیکه میراث اسلامی و اندیشه دینی که بهمثابه نور است را پیادهسازی کنیم، تاریکیها و دشمنیها خودشان ضعیف شده و کنار میروند.
مریجی با اشاره به همکاریهای نزدیک عراق، سوریه و لبنان در عرصههای مختلف بینالمللی گفت: زمان آن رسیده که دستبهدست هم بدهیم و با تعامل و به اشتراک گذاشتن تجربهها آنها را غنا بخشیده و جبهه دین و محور مقاومت را نیز تقویت ببخشیم، در این راستا نیز دانشگاه باقرالعلوم(ع) آمادگی همکاری تمام باعلاقه مندان و مشتاقان به بحثهای علمی، فرهنگی و اجتماعی را دارد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 101108