عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تحقق تمدن نوین اسلامی راز خصومت غرب با ایران است گفت: به چالش کشیده شدن تمدن غرب در جهان از سوی انقلاب اسلامی اصلی ترین عامل مخالفت با ایران است.
عضو مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد؛
تحقق تمدن نوین اسلامی راز خصومت غرب با ایران
خبرگزاری مهر , 17 آذر 1400 ساعت 22:43
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تحقق تمدن نوین اسلامی راز خصومت غرب با ایران است گفت: به چالش کشیده شدن تمدن غرب در جهان از سوی انقلاب اسلامی اصلی ترین عامل مخالفت با ایران است.
به گزارش قم نیوز آیت الله محسن اراکی در دیدار اساتید حوزوی و دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اینکه حوزه و دانشگاه عقل جامعه هستند، گفت: تاکید حضرت امام رحمهالله بر وحدت حوزه و دانشگاه برای رسیدن جامعهی اسلامی به اهداف خود و پیشرفت کشور بود. روشنترین دلیل وحدت این است که عقل هر موجودی باید هماهنگ باشد و عقل ناهماهنگ به اهداف درست رهنمون نمیکند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اهمیت جایگاه علم هوش مصنوعی افزود: آنچه که در این علم باید مورد توجه قرار گیرد، فلسفهی علم هوش مصنوعی است. تعریف روشن از هوش مصنوعی، کاربردها، آفات و آسیبهای هوش مصنوعی از مسائلی است که در فلسفهی این علم باید مورد بحث و گفتگو قرار بگیرد، و این مهم از قبیل کارهایی است که حوزه و دانشگاه در کنار هم عهدهدار آن هستند.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه بعد از تعریف هوش به عملیات استنتاج تصریح کرد: برای رسیدن از مجهول به معلوم، چهار روش وجود دارد: اول؛ از کلی به جزئی، دوم؛ از خاص به عام، سوم؛ از کل به جز و چهارم؛ از جز به کل. یکی از مهمترین مباحث در هوش مصنوعی، بررسی منطق نتیجهگیری در هوش مصنوعی است که از چه شیوهای برای رسیدن به معلوم باید استفاده شود.
وی با تجلیل از استاد شهید خود، مرحوم شهید صدر رحمهالله گفت: مرحوم صدر کاربرد روش استقرایی (از خاص به عام) در علوم دینی را مطرح کردند و با تبیین منطق استفاده از آن به تطبیق این روش در علم اصول بحث تواتر، علم کلام بحث اثبات وجود خدا و اثبات رسالت و نبوت پرداختند.
آیت الله اراکی در انتها با تاکید بر خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی افزود: راز خصومت غرب با انقلاب اسلامی ایجاد تمدنی نوین در ایران است، به چالش کشیده شدن تمدن غرب در جهان از سوی انقلاب اسلامی اصلی ترین عامل مخالفت با ایران است و برای رسیدن به تمدن اسلامی، باید در حوزههای علمیه مباحث تمدنی مثل فقه نظام اقتصادی، فقه فرهنگ، فقه نظام سیاسی و فقه عمران شهری مطرح شود، البته به حمد الله تدریس این مباحث در قم آغاز شده و تالیفاتی هم در این فضا صورت گرفته است.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 101486