معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی بابیان اینکه از سال ۹۴ کاربردی سازی علوم انسانی و اسلامی بهعنوان رویکرد اصلی در دفتر انتخاب شد، گفت: تاکنون با رویکرد حل مسئله توفیقهای خوبی را داشتیم و میخواهیم این عمق بخشیده شود.
کاربردی سازی علوم انسانی و اسلامی مورد تأکید دفتر تبلیغات اسلامی است
خبرگزاری تسنیم , 22 آذر 1400 ساعت 22:22
معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی بابیان اینکه از سال ۹۴ کاربردی سازی علوم انسانی و اسلامی بهعنوان رویکرد اصلی در دفتر انتخاب شد، گفت: تاکنون با رویکرد حل مسئله توفیقهای خوبی را داشتیم و میخواهیم این عمق بخشیده شود.
به گزارش قم نیوز پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در مراسمی به مناسبت هفته پژوهش تجلیل شدند.
حجتالاسلاموالمسلمین نجف لک زایی امروز در این مراسم با تقدیر از فعالیت پژوهشگران اظهار داشت: محور کار دفتر تبلیغات اسلامی و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در عرصه پژوهش، این است تا تعالیم مطرحشده توسط رسول مکرم اسلام(ص) و اهلبیت عصمت و طهارت به بهترین وجه و متناسب با نیازهای روز ارائه دهیم.
وی بیان کرد: تحقیقی که انجام میشود ضمن حفظ ضوابط پژوهشی بهمنظور گسترش عبودیت در سطح فرد، جامعه تا دولت، تمدن و همه نظامها است و بر این باوریم اگر جهت الهی باشد ضوابط تحقیق بهتر ارائه میشود .
معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در سال گذشته توفیقات علمی مختلف در عرصه پژوهش داشتهایم، گفت: در موضوع مرجعیت علمی با انتشار مجلات پژوهشگاه به زبان غیرفارسی تولیدات دانشی درصحنه بینالملل مورداستفاده قرارگرفته است.
لک زایی خاطرنشان کرد: در این زمینه دو مجله انگلیسی و یک مجله عربی منتشرشده که دو مجله عربی علمی دیگر نیز در دست انتشار است و با برنامهریزی صورت گرفته حمایت از پژوهشکدههایی که با انتشار کتب، مجله و نشستهای علمی و بینالمللی در عرصه بینالملل نقشآفرینی کنند موردحمایت قرار میگیرند.
وی بیان کرد: در حوزه مرجعیت علمی و تولید علوم اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی و پژوهشهایی که در دفتر تبلیغات اسلامی انجام میشود از وضعیت خوبی برخوردار است که امیدواریم در تولید دانش کارنامه خوبی داشتیم.
لک زایی بابیان اینکه از سال 94 کاربردی سازی علوم انسانی و اسلامی بهعنوان رویکرد اصلی در دفتر انتخاب شد بیان کرد: تاکنون با رویکرد حل مسئله توفیقهای خوبی را داشتیم و میخواهیم این عمق بخشیده شود.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به اهم برنامههای معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته پژوهش سال 1400 اشاره و تصریح کرد: به همین مناسبت قبل و بعد از هفته پژوهش بیش از 150 نشست علمی در حال برگزاری است که یکی از مهمترین برنامهها همایش علوم انسانی با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در این راستا برگزاری 79 نشست پیشبینیشده که در برخی از آنها 10 استاد به ارائه بحث میپردازند.
وی بیان کرد: در کرسیهای نظریهپردازی در سال گذشته نیز جهش و رشد خوبی داشتیم و تاکنون در پژوهشگاه در سه تا چهار سال اخیر هشت کرسی تخصصی برگزارشده که شش کرسی آن توسط اعضای هیئتعلمی ارائهشده است.
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی همچنین به حضور خود، همراه با رئیس و معاون آموزشی دفتر تبلیغات اسلامی در نشست روز گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: در این نشست پس از ارائه گزارش، اعضای کمیسیون آموزش مجلس از فعالیتهای صورت گرفته بهویژه کرسیهای تخصصی استقبال کرده و انجام این حجم فعالیتهای علمی موردتوجه آنان بود.
وی بیان کرد: وظیفه طلبگی ما این است با منظر تکلیف دینی امور را پیش برده و برگزاری کرسیهای تخصصی که ناظر به مسائل مهم روز است را دنبال کنیم تا علاوه بر اینکه به بخشی از تکلیف خود عمل کرده بتوان بخشی از نیاز نهتنها کشور بلکه جهان اسلام و خلأهای موجود را پر کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین حسین الهی نژاد معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نیز در این مراسم بیان کرد: برای انتخاب پژوهشکده و مرکز برتر عملکرد 12 پژوهشکده و مرکز راست آزمایی انجام شد و به هر یک از مراکز پژوهشی مطابق با 38 شاخصه انتخاب شدند.
وی افزود: در بخش گروههای برتر نیز با بررسی گزارش و عملکرد 33 گروه فعال پژوهشگاه با 29 شاخصه امتیازها اختصاص و بر اساس همین برترینها مشخص شدند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بابیان اینکه برای انتخاب پژوهشگران برتر از میان اعضای علمی پرونده ترفیع عضو هیئتعلمی و امتیازبندی آنان بررسی و انتخاب شدند بیان کرد: محققان برتر نیز بر اساس ملاکهای پیشبینیشده از میان 38 محقق رسمی پژوهشگاه انتخاب شدند.
الهی نژاد خاطرنشان کرد: امسال تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در دو بخش انجام که بخش نخست شامل نظریهپردازان در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش و مابقی نیز در مراسم ویژه نکوداشت پژوهشگران پژوهشگاه تجلیل شدند.
بر اساس این گزارش، در این مراسم از هیئتعلمیها ، پژوهشکدهها و گروههای برتر علمی ، محققان و برگزیدگان جشنوارههای مختلف پژوهشگاه علوم و معارف اسلامی تجلیل شد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 101593