رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: گزارش و ارزیابیهای انجام شده حاکی از میل به بازگشت به روستاها در برخی از افراد پس از حمایتهای اخیر از توانمندسازی و ارائه تسهیلات به روستاییان است.
میل بازگشت به روستا در مردم بیشتر شده است
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 31 فروردين 1401 ساعت 10:49
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: گزارش و ارزیابیهای انجام شده حاکی از میل به بازگشت به روستاها در برخی از افراد پس از حمایتهای اخیر از توانمندسازی و ارائه تسهیلات به روستاییان است.
به گزارش قم نیوز آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری شامگاه سه شنبه در دیدار با نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید،گفت: مردم روستاها و مناطق محروم مانند شهرهای بزرگ امکان بهرهگیری از تسهیلات مالی و بانکی را ندارند و در این شرایط صندوقهایی مانند کارآفرینی امید میتوانند نقش مهمی در اشتغال آفرینی و جلوگیری از مهاجرت این افراد به شهرها داشته باشد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: روستا در سالهای دورتر نقش مهمی در اشتغال خرد داشتند که به لطف بی توجهی مسئولان در چند سال اخیر بسیاری از آنها تخلیه و به برهوت تبدیل شدند و لازم است تا دوباره حمایت لازم از این مناطق انجام بگیرد و روند مهاجرت معکوس شود.
آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر توزیع عادلانه تسهیلات به مناطق مختلف کشور گفت: لازم است تا رسته شغلی و تسهیلات ارائه شده در هر منطقه بر اساس ارزیابی میدانی و شرایط اقلیمی خاص مناطق انجام شود تا نتایج مطلوب تری در ثبات روستاییان و افزایش ضریب اشتغال شاهد باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه این صندوق با انگیزه و برنامههای مدونی که دارد میتواند در تحقق شعار سال گزارشهای امیدوارکنندهای به مردم، مسئولان و به خصوص مقام معظم رهبری بدهد گفت: بسیار خوب است که این صندوق با بازاریابی و ایجاد بازارچههای فروش بستر لازم جهت فروش محصولات خرد اشتغال روستایی را فراهم کند.
آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه این صندوق یک مجموعه جهت دار، بابرنامه و هدفمند است، گفت: جا دارد بانک مرکزی و ارکان اقتصادی دولت در تصویب اعتبارات و بودجه به این صندوق در راستای ریشه کنی بیکاری در روستاها اهتمام بیشتری داشته باشد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: بنده از سالهای قبل با اقدامات و فعالیتهای صندوق امید آشنایی دارم و این مجموعه را نهادی دلسوز، کاربلد و با برنامه در جهت گره گشایی از مردم میدانم.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به تغییر قریب الوقوع نام صندوق به (عدالت و پیشرفت)گفت: مهم محتوا و اصل کار است و نام و عنوان فرع بر آن میباشد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این صندوق بدلیل تعریف مشخص اهداف در کنار مشخص بودن جامعه هدف در ارایه تسهیلات میتواند عملکرد درخشانی داشته باشد؛ اشتغال زایی در اولویت اقدامات این صندوق باشد.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه کشور در ادامه با اشاره به توافقنامه مشترک بین حوزه علمیه قم و صندوق کارآفرینی امید گفت: طرحهای اشتغال طلاب در این قبیل توافقنامهها باید متناسب با شوون طلبگی باشد و طلاب را از درس، پژوهش و تحقیق باز ندارد و صرفا بتواند مشکلات معیشتی آنها را پوشش بدهد.
انتهای پیام / 106
کد مطلب: 103927