مدیرعامل شرکت آبفای قم با اشاره به رشد میزان مصرف آب گفت: افزایش شوری آب در شبکه به علت افزایش برداشت از منابع زیرزمینی است.
علت شوری آب قم در روزهای اخیر مشخص شد
قم نیوز , 19 خرداد 1401 ساعت 12:52
مدیرعامل شرکت آبفای قم با اشاره به رشد میزان مصرف آب گفت: افزایش شوری آب در شبکه به علت افزایش برداشت از منابع زیرزمینی است.
به گزارش قم نیوز حسن بختیاری به تشریح وضعیت منابع آبی استان پرداخت و گفت: در حال حاضر میزان تولید آب حدود ۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه است که این میزان نسبت به سال گذشته حدود ۱٫۵ درصد افزایش داشته است.
او با اشاره به پیشبینیهای صورت گرفته در خصوص افزایش دمای هوا در روزهای آینده گفت: بر همین اساس پیشبینی میشود که مصرف آب نیز به ۵ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه برسد که با توجه به محدودیت منابع، چالشهایی برای تأمین آب خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه با افزایش مصرف میزان برداشت از منابع زیرزمینی افزایش یافته است، گفت: با رشد میزان مصرف ضمن اینکه با چالش شوری آب مواجه هستیم با کمبود آب نیز روبرو خواهیم شد.
او با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای تأمین آب استان از جمله تجهیز چاهها و کاهش فشار شبکه در راستای مدیریت مصرف و جلوگیری از پرت شبکه گفت: در حال حاضر چالش اصلی افزایش شوری آب در شبکه است که به علت افزایش برداشت از منابع زیرزمینی با آن مواجه هستیم.
بختیاری یکی از دلایل افزایش برداشت از چاهها که منجر به شوری آب شبکه شده را کاهش تخصیص از سدکوچری عنوان کرد و گفت: برای افزایش کمی و کیفی آب در تابستان نیاز به افزایش برداشت از سدکوچری داریم که در تلاش هستیم با حمایت نمایندگان محترم قم در مجلس این اتفاق رقم بخورد.
انتهای پیام / 106
کد مطلب: 104679