قم نیوز: خطیب جمعه قم: پژوهش در تولید علم دارای جایگاه والائی است که حوزه و دانشگاه نیز می تواند در کنار هم در جهت پژوهش و تولید علم به ویژه علوم اسلامی گام های ارزنده ای بردارد.
حجت السلام سعیدی:
پژوهش در تولید علم جایگاه والایی دارد
خبرگزاری ايسنا , 25 آذر 1391 ساعت 12:57
قم نیوز: خطیب جمعه قم: پژوهش در تولید علم دارای جایگاه والائی است که حوزه و دانشگاه نیز می تواند در کنار هم در جهت پژوهش و تولید علم به ویژه علوم اسلامی گام های ارزنده ای بردارد.
به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام سعیدی با گرامیداشت هفته پژوهش یادآور شد: پژوهش در تولید علم دارای جایگاه والائی است که حوزه و دانشگاه نیز می تواند در کنار هم در جهت پژوهش و تولید علم به ویژه علوم اسلامی گام های ارزنده ای بردارد.
خطیب جمعه قم در خطبه های خود با اشاره به تلاش های شهید مفتح در پیوند حوزه و دانشگاه عنوان کرد: این شهید بزرگوار در طول زندگی خود تلاش های فراوانی در ایجاد وحدت میان حوزه و دانشگاه داشت.
حجت الاسلام محمد سعیدی افزود:از آن جا که دشمن هرگز تحمل رشد و اعتلای این انقلاب را نداشت متاسفانه گروه منحرف فرقان تحت تاثیر تبلیغات مخرب و انحرافی دشمن ایشان را به شهادت رساندند اما پیوند حوزه و دانشگاه همچنان ادامه خواهد داشت.
وی با بیان ثمرات مهم این اتحاد و پیوند اذعان کرد: پیوند و اتحاد حوزه های علمیه و دانشگاهها، ثمرات ارزشمندی در اعتلای انقلاب دارد و باید این اتحاد بیش از گذشته در جهت رشد علمی، دینی و فکری جامعه تحقق یابد.
وی در خطبه های خود با تاکید بر تقوای الهی در همه مراحل زندگی تصریح کرد: یکی از ثمرات مهم تقوا، آزادی فردی، اجتماعی و رهائی از اسارت نفس بوده که طبق آیات و روایات اسلامی تقوای الهی کلید درب های بسته و زمینه ساز نجات بشریت است.
تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) عنوان کرد: مهم ترین نشانه تقوای انسان، عبودیت، انجام تکالیف الهی و حرکت در مسیر حقانیت می باش.
خطیب جمعه قم خاطرنشان کرد: خداوند جهان هستی را بیهوده و پوچ نیافریده است و با آفرینش هدفمند انسان در زندگی سالم، سازنده و دین مدار، روز رستاخیز را برای جزا و پاداش او قرار داده است.
وی افزود:جهان آفرینش با همه وسعت و بزرگی خود، ظرفیت محدودی در پاسخگوئی به اعمال نیک و بد انسان دارد از این رو خداوند قیامت را برای پاداش و جزای انسان مطابق با اعمالش آفریده است.
خطیب جمعه قم در بخش دیگری از خطبه های خود با اشاره به سالروز ورود اسرای کربلا به شام گفت:اسلام ابوسفیانی، تبلیغات بنی امیه و تاثیر مخرب آن بر افکار عمومی، اوضاع مسلمانان آن روز را به گونه ای رقم زد که از ورود سرهای بریده و اسیران اهل بیت(ع) ابراز شادی و خشنودی می کردند.
وی همچنین با بیان سالروز شهادت حضرت رقیه(س) در این ایام خاطرنشان کرد:پیروی از اهل بیت(ع) و سیره آنان انسان را به درجات بالائی و ثمرات متعالی می رساند و چه مشکلات بزرگی که با دست این بی بی کوچک از خاندان اهل بیت(ع) گشوده نمی شود.
انتهاي پیام/115/
کد مطلب: 10508