به گزارش قم نیوز آیت الله اراکی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع مردم شهر مقدس قم با اشاره به لزوم معرفت افزایی شیعیان آل محمد (ص) نسبت به ائمه هدی (ع) اظهار کرد: بزرگ ترین جریان تاریخ ساز بشر، جریانی است که امیرالمومنین (ع) و حسنین (ع) به راه انداختند و البته ائمه دیگر نیز آن را پیگیری کردند.
وی افزود: باید دانست کار ائمه (ع) در طول تاریخ نه صرفا اتفاق و تصادف، بلکه بر اساس سنت های الهی بوده و قیام سیدالشهداء (ع) نیز بر همین اساس نیازمند تبیین است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که نقش قیام سیدالشهداء (ع) باید در زندگی امروز ما تبیین شود گفت: همچنان که باید در آیات قرآن تدبر کرد، سیره معصومین (ع) هم نیازمند تدبر است.
استاد دروس عالی حوزه های علمیه در ادامه به توضیح نقطه آغاز و نقطه سرانجام بشر پرداخت و عنوان کرد: دو آیه "انی جاعل فی الارض خلیفه" و "و لقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون" بیانگر آن است که اراده الهی بر تعیین جانشین برای خود در زمین و در ادامه، حاکمیت بندگان صالح خدا بر زمین به عنوان نقاط آغاز و پایان مطرح هستند.
وی اضافه کرد: البته سنت الهی از این نقطه آغاز تا آن نقطه انجام نیز بر آن است تا جامعه بشر به رهبری امام عدل الهی و تشکیل جامعه مرکزی با تلاش پیامبران و اوصیای ایشان شکل بگیرد که مستند این نکته، آیه مبارکه "و کذلک جعلناکم امه وسطا لتکونوا شهداء علی الناس" است.
آیت الله اراکی ادامه داد: البته امام عدل الهی نیز از سوی خداوند متعال بر اساس آزمایش ها انتخاب و معرفی می شود؛ مانند حضرت ابراهیم (ع) که پس از سه آزمایش مالی، جانی و آزمایش قربانی کردن فرزند، مفتخر به مقام امامت برای مردم شد.
وی با تاکید بر این که مهم ترین هدف قیام سیدالشهداء (ع)، پرورش امت وسط یا همان جامعه مرکزی به رهبری حضرت مهدی (عج) برای اقامه عدل و برچیدن بساط ظلم در هستی است یادآور شد: امروز جامعه اسلامی ما بر اساس سنت های الهی در حال آماده سازی برای ظهور امام زمان (عج) است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: هویت جامعه اسلامی ما، هویت محمدی، علوی، فاطمی، حسنی، حسینی و مهدوی است؛ از این رو نباید با یک فضاسازی تبلیغاتی، از دین و اجرای قوانین الهی مانند عفاف و حجاب کوتاه بیاییم.
استاد دروس عالی حوزه های علمیه همچنین مجالس حسینی را آموزگار فداکاری برای دین و اسلام خواند و بیان کرد: همچنان که امام حسین (ع) از همه چیز و حتی طفل شیرخواره خود در راه خدا گذشت، ما نیز باید در مجالس سیدالشهداء (ع)، مقاومت در اجرای قوانین فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و فداکاری در راه دین خدا را بیاموزیم و بر آن پای بفشاریم.
انتهای پیام/ 106