استاد حوزه علمیه گفت: معیّت با امام بدون عبادت خالصانه و تقرب حقیقی به خدا امکان پذیر نیست و به میزان نزدیک شدن ما به خدای متعال، باب معیّت با امام عصر (عج) به روی ما باز میشود.
استادحوزه علمیه قم:
معیت با امام بدون عبادت خالصانه امکان پذیر نیست
خبرگزاری مهر , 15 مرداد 1401 ساعت 16:26
استاد حوزه علمیه گفت: معیّت با امام بدون عبادت خالصانه و تقرب حقیقی به خدا امکان پذیر نیست و به میزان نزدیک شدن ما به خدای متعال، باب معیّت با امام عصر (عج) به روی ما باز میشود.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام احمد پناهیان شامگاه جمعه در مراسم عزاداری دهه اول محرم در مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه اباعبدالله علیه السلام شب عاشورا برای عبادت خدا از دشمن مهلت گرفت، اظهار کرد: شهادت که اتصال به محبوب است را یک روز به عقب میاندازد، برای عبادت و نماز. خداوند میفرماید دروغ میگوید کسی که میگوید مرا دوست دارد، اما نیمه شب برای نماز و خلوت با من بیدار نمیشود.
وی ادامه داد: در سنین نوجوانی با ذکر خدا و عبادت انس بگیریم. خدا درب آسمانها را به روی جوانهای ما به صورت ویژه باز کرد. تربیت این فوج از اولیا خدا در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طول تاریخ بی نظیر است. اصلاً خدا به خاطر این جوانهای عاشق باب جهاد را به روی ملت ما باز کرد.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه معیّت با امام بدون عبادت خالصانه و تقرب حقیقی به خدا امکان پذیر نیست، ابراز کرد: به میزان نزدیک شدن ما به خدای متعال، باب معیّت با امام عصر ارواحنا فداه به روی ما باز میشود. اگر از این نعمت محرومیم، علتش را در دوری از خدا بجوییم. دوری از خدای مردم کوفه باعث شد دینداری شأن نتیجهای نداشته باشد.
پناهیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه غالب اذکار نماز تکراری است، گفت: هر چیزی تنوع بردار نیست. مجالس ما امروز مجالس متنوعی است. اشکالی هم ندارد. نوآوری و ابتکار به شرط عدم ایجاد ناهنجاری در مجالس ذکر، اشکالی ندارد. امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند مجالس اهلبیت به امور ناهنجار و نامناسب نباید آمیخته شود. وزانت و شأن جلسه اهلبیت باید رعایت شود.
وی افزود: برخی در دوران نوجوانی جذب جلسات اهلبیت میشوند؛ اما بعد از گذشت این دوران، سرد میشوند و از مجالس اهلبیت جدا میشوند. این به خاطر این است که به علت برخی ناهنجاریها در جلسات هیئتها، جوان با عقلانیت جذب دستگاه اهلبیت نمیشود. صرفاً احساسات جوانی است، که بعد از گذشت دوران نوجوانی و جوانی، این احساسات فروکش میکند.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 105669