به گزارش قم نیوز سید مهدی قریشی در آیین افتتاح دبستان دخترانه حضرت زهرا(س) ادامه داد: وقتی صحبت از کارآفرینی میشود، الزامات آن یعنی روحیه خودباوری، آیندهنگری، خلاقیت، خطرپذیری و میل به کامیابی ویژگیهایی است که در مدرسه قابلانتقال به دانش آموزان است و بر این اساس باید نوع آموزشهای ما و حتی ساختار فیزیکی مدارس به این سمتوسو حرکت نماید.
وی همچنین با اشاره به فعالیت گسترده خیرین در استان قم اظهار داشت: بحمدالله در قم خیرین در کنار دولت قرار گرفته و در موضوع هایی مثل مدرسهسازی، ساخت خوابگاه دانشجویی، بهداشت و درمان و غیره ظهور و بروز شایسته و ارزشمندی دارند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه باید در کنار آموزش موضوع تربیت و پرورش موردتوجه ویژه قرار گیرد گفت: در این سه سالی که به دلیل کرونا مدارس تعطیل بود، بحث آموزش به هر طریق انجام شد، لیکن پرورش به دلیل عدم حضور دانش آموزان در مدارس بهنوعی مغفول واقع شد و شاید بخشی از اتفاقات اخیر که در معدود مدارس کشور شاهد هستیم، به این موضوع برمیگردد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم، جایگاه مدرسه در کشور را بسیار مهم دانست و افزود: مدرسه در کنار خانواده، محیط اجتماعی و دولت میتواند به ایجاد یک جامعه با فرهنگ و پیشرفته کمک نماید و اگر آغاز فرآیند اجتماعی شدن را در خانه بدانیم، تکمیل و تقویت آن فقط در مدرسه ممکن است، لذا معلمین و اولیای مدرسه در این خصوص نقش مؤثر و پر رنگی دارند.
وی در پایان با اشاره به حضور استاندار در اکثر قریب به اتفاق جلسات مرتبط با آموزش و پرورش و نگاه مدیریت استان در خصوص کمک به آموزش و پرورش گفت: در دولت جدید، مدیریت استان از هیچ تلاشی برای توسعه آموزش و پرورش دریغ نکرده و دست تکتک خیرین را به گرمی میفشاریم و چنانچه در ساخت مدارس مانعی وجود داشته باشد با تائیدات استاندار نسبت به رفع آن اقدام خواهد شد.
دبستان دخترانه حضرت زهرا(س) دارای ۹ کلاس در زیر بنای ۱۴۰۰ متر مربع در بلوار جمهوری اسلامی شهر قم با هزینه ۱۴ میلیارد تومان با همت یکی از خیران ساخته شده است.
این واحد آموزشی، ظرفیت پذیرش ۳۰۰ دانش آموز در هر شیفت را دارد.
انتهای پیام / 106