معاون رئیس جمهور گفت: مسائل حوزه زیست محیطی همانند گرد و غبار، آلایندهها، مشکلات مربوط به آبهای زیرزمینی، پسماندها و پس آبها از جمله معضلاتی است که برای کشور آزاردهنده است.
معضلات زیست محیطی برای کشور آزاردهنده است
خبرگزاری تسنیم , 4 بهمن 1401 ساعت 20:16
معاون رئیس جمهور گفت: مسائل حوزه زیست محیطی همانند گرد و غبار، آلایندهها، مشکلات مربوط به آبهای زیرزمینی، پسماندها و پس آبها از جمله معضلاتی است که برای کشور آزاردهنده است.
به گزارش قم نیوز علی سلاجقه پیش از ظهر امروز در حاشیه بهرهبرداری از پروژههای زیست محیطی شهرداری قم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: روزهایی که به ایام الله دهه فجر نزدیک است، شاهد بهرهبرداری از پروژههای خوبی در راستای بهبود زندگی شهروندان در نقاط مختلف کشور و از جمله قم هستیم.
معاون رئیس جمهور افزود: مسائل حوزه زیست محیطی همانند گرد و غبار، آلایندهها، مشکلات مربوط به آبهای زیرزمینی، پسماندها و پس آبها از جمله معضلاتی است که برای کشور آزاردهنده است.
وی با بیان اینکه، مردم در حوزه توجه به مسائل زیست محیطی از مسئولان جلوتر هستند، افزود: مسائل زیست محیطی به عنوان یک مطالبه جدی در سطح کشور از سوی مردم مطرح است و در این حوزه مردم از مسئولان پیشتازتر هستند.
سلاجقه با تقدیر از تلاشهای شهرداری قم در راستای اجرای پروژههای زیست محیطی در این شهر، اظهار داشت: اقداماتی که در شهر مقدس قم صورت گرفته برای کشور باید الگو باشد و ما در شهرهای مختلف به این گونه پروژهها به خصوص در حوزه مدیریت پسماند نیاز داریم.
رئیس سازمان محیطزیست کشور بیان کرد: در حوزه مسائل زیست محیطی و همچنین موضوع زیبایی و منظر شهری در شهرهای مذهبی که زائرپذیر هستند؛ نگاههای ویژهتری وجود دارد و خوشبختانه در شهر مقدس قم نیز این گونه است.
معاون رئیس جمهور افزود: پروژه خط دوم پردازش پسماند که شامل تفکیک و پردازش پسماند است در حقیقت فاز نهایی تبدیل شدن پسماند به ارزش افزوده است.
سلاجقه عنوان کرد: روزانه در شهر قم 700 تن پسماند تولید میشود که با اجرای این پروژهها، پسماند شهری به ارزش افزوده تبدیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه مردم باید در راستای تفکیک زباله از مبدا، شهرداری را یاری کنند، بیان کرد: باید با همافزایی دستگاهها و مشارکت مردمی موضوع تفکیک زباله از مبدا به یک فرهنگ در جامعه تبدیل شود.
رئیس سازمان محیطزیست کشور گفت: پروژههایی که امروز در قم افتتاح شد، فرآیند کاملی در زمینه تفکیک پسماند است که مرحله نهایی آن تبدیل به ارزش افزوده و همچنین صنایع جانبی است است که میتواند وسایل مورد نیاز شهروندان در زندگی روزمره را تأمین کند.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 107956