معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم با کمک بهرهبرداران در دستور کار است و در همین رابطه تعداد قابل توجهی از واحدهای دامپروری راکد استان به چرخه فعالیت بازگشتند.
ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم افزایش مییابد
خبرگزاری ايرنا , 12 مرداد 1403 ساعت 15:55
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم با کمک بهرهبرداران در دستور کار است و در همین رابطه تعداد قابل توجهی از واحدهای دامپروری راکد استان به چرخه فعالیت بازگشتند.
به گزارش قم نیوز،منصور دیان اردستانی در این خصوص، بیان داشت: در راستای شعار سال و با هدف افزایش تولید گوشت قرمز در قم، تعداد ۴۱ واحد پرواربندی دام سبک غیر فعال و راکد دوباره به چرخه فعالیت بازگشت.
وی افزود: این واحدها با تخصیص تسهیلات و اجرای طرح خرید قراردادی با همکاری اتحادیه دامداران استان و بانک کشاورزی از محل خود اجرایی در سالجاری فعال گردیدند که میزان تولید گوشت این واحدها حدود ۳۵۰ تُن برآورد میشود.
گفتنیاست تامین امنیت غذایی مهمترین ماموریت سازمان جهاد کشاورزی قم به شمار میآید و به همین علت از همه ظرفیتهای موجود از جمله مشارکت فعال بخش خصوصی برای افزایش توان تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم استان به خصوص در حوزه تولید گوشت قرمز استفاده میشود.
دامپروری در قم سابقهای بسیار طولانی دارد و دامپروران به خوبی میدانند که چگونه دام خود را با توجه به شرایط خاص آبوهوایی این استان پرورش و محصولات غذایی مورد نیاز مردم را از این طریق تولید کنند.
سازمان جهاد کشاورزی قم در ارتباط با حوزه تولیدات دامی به دنبال استفاده از جدیدترین فناوریهای موجود در صنعت دامپروری به منظور بالابردن سطح کمی و کیفی محصولات این حوزه و تامین امنیت غذایی مردم استان است.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.
کد مطلب: 110753