معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت پرورش مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی استان به ۳۰ هزار قطعه که از نظر اقتصادی حجم قابل قبولی است، خواهد رسید.
معاون جهاد کشاورزی قم:
ظرفیت مرغداریهای گوشتی در قم به ۳۰ هزار قطعه میرسد
خبرگزاری ايرنا , 12 بهمن 1403 ساعت 13:22
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت پرورش مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی استان به ۳۰ هزار قطعه که از نظر اقتصادی حجم قابل قبولی است، خواهد رسید.
به گزارش قم نیوز،منصور دیان اردستانی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: تلاش میکنیم با فراهم نمودن امکان اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری گوشتی تا ظرفیت اقتصادی ۳۰ هزار قطعه، سطح تولید استان در این بخش را به میزان قابل توجهی افزایش دهیم.
وی افزود: با اجرای این طرح ضمن حفظ حرایم بهداشتی، امکان ایجاد ظرفیت در واحدهای مرغداری گوشتی استان تا سه میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه وجود دارد، حتی در صورت تحقق تنها ۵۰ درصد از برنامه پیشنهادی قابلیت توسعه تا یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به لزوم اجرای هرچه سریعتر این برنامه با همکاری مرغداران استان، ادامه داد: هم اینک ۲۲۴ واحد مرغداری گوشتی در قم (به ظرفیت حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه در مجموع) با کمتر از میزان اقتصادی ۳۰ هزار قطعه در هر واحد فعالیت میکنند.
بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیشاز ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
کد مطلب: 111682