کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تاکید استاندار قم بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی

خبرگزاری مهر , 4 اسفند 1403 ساعت 15:27

گزارشگر : تحریریه قم نیوز

استاندار قم با اشاره به هشدارهای هواشناسی نسبت به کاهش محسوس دمای هوا، از مردم خواست در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند.


به گزارش قم نیوز،اکبر بهنام جو در حاشیه جلسه وبیناری کارگروه انرژی با اشاره به هشدارهای هواشناسی از مردم فهیم استان قم خواست تاحدامکان در صرفه‌جویی انرژی همت کنند.

وی با بیان اینکه در هفته پیش رو قله‌های جدیدی در مصرف انرژی ایجاد می‌شود، گفت: از عموم هم استانی‌های عزیز، درخواست می‌کنم با صرفه‌جویی در مصرف انرژی به منظور تأمین برق و گاز پایدار و حداکثری برای بخش‌های مختلف کشور خادمان خود را یاری دهند.

مقام عالی دولت در استان قم بر ضرورت همکاری بیشتر همه مردم شریف استان در کاهش مصرف تأکید کرد و افزود: در شرایط فعلی، تمامی ادارات، صنایع، بخش تجاری، اصناف و کشاورزی نیز باید با به‌کارگیری راهکارهای مناسب و مصرف بهینه برق و گاز به استمرار تأمین انرژی پایدار و عبور از وضعیت پیش رو کمک کنند.

بهنام جو همچنین از ناظران استانی درخواست کرد بر نحوه مصرف دستگاه‌ها نظارت بیشتری داشته باشند.


کد مطلب: 111801

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/111801/تاکید-استاندار-قم-صرفه-جویی-مصرف-انرژی

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir