کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون سازمان جهاد کشاورزی قم:

سالانه ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز در قم تولید می‌شود

خبرگزاری ايرنا , 18 اسفند 1403 ساعت 11:41

گزارشگر : تحریریه قم نیوز

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه حدود ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز با پرورش دام‌های سبک و سنگین در دامدارای‌های صنعتی و سنتی استان تولید و به بازار برای مصرف مردم عرضه می‌شود.


به گزارش قم نیوز،منصور دیان اردستانی روز شنبه در این رابطه بیان کرد: دامداران قمی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند و شهرک‌های بزرگ دامپروی این استان از مکان‌ها مهم تبادل دام کشور به شمار می‌آید.

وی افزود: علاوه بر پرورش گوسفند و گوساله پرواری با هدف تولید گوشت قرمز در دامداری‌های قم، بخشی از گوسفند داشتی و گاو شیری استان نیز در سنین خاص برای تامین گوشت قرمز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: کیفیت پرورش دام در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداری‌ها نظارت دارند.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

هدف فعالیت‌های جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.


کد مطلب: 111879

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/111879/سالانه-۳۲-هزار-ت-ن-گوشت-قرمز-قم-تولید-می-شود

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir