مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در حوزه صنعت استان ظرفیت بسیار خوبی برای اشتغال فراهم شدهاست که از جمله آن میتوان به ایجاد چهار هزار و ۳۰۸ فرصت شغلی پایدار در این بخش طی سال گذشته برای افراد جویای کار اشاره کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم:
بخش صنعت در قم ظرفیت ویژهای برای اشتغالزایی دارد
خبرگزاری ايرنا , 26 فروردين 1404 ساعت 17:05
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در حوزه صنعت استان ظرفیت بسیار خوبی برای اشتغال فراهم شدهاست که از جمله آن میتوان به ایجاد چهار هزار و ۳۰۸ فرصت شغلی پایدار در این بخش طی سال گذشته برای افراد جویای کار اشاره کرد.
به گزارش قم نیوز،اکبر ابدالی روز سهشنبه در این رابطه بیان کرد: بخش صنعت قم هماکنون با استقبال گسترده سرمایهگذاران مواجه شده و آنان برای راه اندازی و توسعه فعالیتهای تولیدی خود در بخشهای مختلف به نیروی انسانی با مهارتهای متنوع نیاز دارند.
وی افزود: در همین راستا فعالان بخش صنعت استان همکاری خوبی را نیز با دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی استان آغاز کردند که در جریان آن نیروهای متخصص و علاقهمند به کار در بخشهای تولیدی بتوانند با سهولت بیشتری به این حوزه مهم اقتصادی وارد شوند.
گفتنی است نگاهی به آمار و ارقام پروانههای بهرهبرداری صادر شده در بخش صنعت استان طی یک سال گذشته نشان میدهد، ۱۲۹ هزار میلیارد ریال در این حوزه مهم اقتصادی سرمایهگذاری صورت گرفتهاست.
این حجم سرمایهگذاری صورت گرفته در جریان صدور تعداد ۲۱۶ پروانه بهرهبرداری برای فعالیت ۱۲۳ واحدهای صنعتی ایجاد شده و همچنین ۹۳ مورد توسعه واحدهای صنعتی موجود، بودهاست.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.
گفتنی است کالاهای صادراتی قم اکنون تنوع بالایی دارد و به غیر از محصولات شیمیایی و بهداشتی، از مواد غذایی تا لوازم خانگی را شامل میشود؛ در همین رابطه تعداد کشورهای هدف صادراتی استان نیز قابل توجه بوده و از کشورهای همسایه تا بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی و حتی اروپایی را شامل میشود.
با توجه به ظرفیتهای خوبی که طی سالهای اخیر در بخش صنعت قم ایجاد شده و سرمایه گذاریهای کلان صورت گرفته در این بخش، تقویت رویکردهای تجاری در تولید محصولات و افزایش حجم صادرات از مهمترین اولویتهای استان برای تحقق پیشرفتهای اقتصادی است.
کد مطلب: 112038