کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قم خبر داد:

برخورد با افزایش استفاده جوش شیرین در نانوایی‌ها

خبرگزاری فارس , 8 آبان 1390 ساعت 11:34

قم نیوز: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قم از برخورد قانونی با افزایش استفاده جوش شیرین در نانوایی‌ها خبر داد.


به گزارش قم نیوز، مجتبی احمدزاده قمی با اشاره به بخش‌های مختلف معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: این معاونت از واحدهای دفتر تحقیق و توسعه، نظارت بر غذا، نظارت بر دارو و مواد مخدر و آزمایشگاه تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: با هزینه بالغ بر یک میلیارد ریال توانستیم تجهیزات آزمایشگاهی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی را ارتقا دهیم و اکنون تجهیزات آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و داروی قم دارای ارزشی به مبلغ ۴ میلیارد ریال است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قم ادامه داد: ۹ پرسنل در این آزمایشگاه فعالیت دارند و به آزمایش بر روی مواد غذایی مورد استفاده مردم می‌پردازند.

وی نمونه‌برداری از اغذیه‌فروشی‌های سطح شهر، رستوران‌ها و تمام موارد مرتبط با مواد غذایی را از دیگر فعالیت‌های این معاونت در بخش تحقیقات آزمایشگاهی ذکر کرد.

احمدزاده قمی با اشاره به مشکلات استفاده از جوش شیرین در طبخ برخی نان‌ها گفت: متاسفانه استفاده از جوش شیرین در نان‌های لواش و تافتون در قم بالاست و برخورد قانونی با متخلفان انجام شده و پرونده‌های آنها به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.

انتهای پیام/۱۰۵


کد مطلب: 1172

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/1172/برخورد-افزایش-استفاده-جوش-شیرین-نانوایی-ها

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir