قم نیوز: رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی گفت: خداوند متعال نعمت رهبری را نصیب ما کرده است که در همه مشکلات ما را راهنمایی میکنند و باید همگان صادقانه از ایشان پیروی کنند.
آیتالله مصباح یزدی:
قدر نعمت رهبری را بدانیم
خبرگزاری فارس , 9 اسفند 1391 ساعت 8:30
قم نیوز: رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی گفت: خداوند متعال نعمت رهبری را نصیب ما کرده است که در همه مشکلات ما را راهنمایی میکنند و باید همگان صادقانه از ایشان پیروی کنند.
به گزارش قم نیوز، آیتالله محمدتقی مصباح یزدی در دیدار مسئولان و دست اندرکاران پایگاه خبری رجا نیوز با اشاره به نقش کلیدی و اثرگذار رسانههای انقلابی تصریح کرد: رسانهای که وظیفه خود را بیان حقایق میداند در راستای اهداف نظام و منویات مقام معظم رهبری حرکت میکند و در فعالیتهای خود دقت نظر را در بخشهای مختلف لحاظ میکند.
وی با اشاره به اینکه فعالان در رسانههای انقلابی مسئولیتی به مراتب سنگینتر از دیگر ارباب رسانه دارند، گفت: احزاب، گروهها و رسانهها باید در اتخاذ موضع دقت نظر لازم را داشته باشند و اگر وحدت نظر وجود نداشته باشد انشقاق پیش آمده و رو به اضمحلال حرکت خواهیم کرد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در این دوره از انتخابات با شرایطی به مراتب پیچیدهتر از انتخابات قبلی مواجه هستیم و در چنین شرایطی باید برای عمل به وظیفه برنامه ریزی داشته باشیم.
وی در ادامه ضرورت شناخت مشکلات و عوامل بروز اختلاف را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید از بروز اختلاف جلوگیری کرد.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به اینکه بر روی کسانی که دل در گرو انقلاب ندارند حسابی باز نمیکنیم چرا که آنها مردود شدهاند یادآور شد: برخی از علاقمندان به انقلاب هستند که خدماتی نیز داشتهاند و نمیگویند که با رهبری و قانون اساسی مخالف هستیم ولی مواضع آنها نوع دیگری است و رفتارهای خود را توجیه میکنند که درباره این افراد باید دقت نظر داشته باشیم.
وی احساس مسئولیت از سوی نخبگان جامعه به ویژه نخبگان فضای رسانهای را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: باید با تکیه بر فعالیت پژوهشی دریابید که چه گرایشهایی با چه توجیهاتی وارد عرصه میشوند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با اشاره به اینکه درباره برخی عناوین در سطوح مختلف استنادها و استفادههای مشکوکی میشود، اضافه کرد: یکی از این عناوین کلمه وحدت است.
وی گفت: ملت ایران هویت واحدی دارند و نباید به این هویت لطمه بخورد و هرگونه اقدامی که به اقتدار ملی و وحدت داخلی لطمه بزند ممنوع است.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به سوء استفادههای صورت گرفته از عنوان وحدت گفت: در دوره اصلاحات تلاش زیادی شد که به زرتشتیها بها داده شده و در سوی دیگر به چهارشنبه سوری توجه شود و میخواستند بگویند که هویت ما به ایرانیت ما است.
وی با اشاره به ارائه برخی از امتیازها به بهاییها و گروههای دیگر افزود: همه این اقدامات برای این بود که در انتخابات از آرای آنها استفاده شود.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: یکی از روسای جمهور که معمم بود حدیث غدیر را تحریف کرد که آرا اهل تسنن را جلب کند و اسم این کار را نیز وحدت گذاشتند، ائمه اطهار که از ما دلسوزتر بودند و اگر میخواستند از ولایت اهل بیت برای وحدت میگذشتند پس این مسئله نشان میدهد که وحدت هم دارای مرزهایی است.
وی با اشاره به اینکه هر گروهی که از نظر سیاسی با شکست مواجه شده و در حال حذف شدن است شعار وحدت سر میدهد، اضافه کرد: چرا در عاشورا ۷۲ تن یاران امام حسین(ع) با لشکر یزید وحدت نکردند؟
آیت الله مصباح یزدی گفت: ملیت ایرانی تا چه اندازه اعتبار دارد؟ تمام جامعه ما شیعه ۱۲ امامی نیستند و اقلیتهای دیگری نیز در این کشور زندگی میکنند ولی آیا باید اسلام و انقلاب را فراموش کنیم؟
وی با اشاره به دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در آن دوران برخی سیاستمداران به بهانه وجود اقلیتهای دیگر به دنبال تشکیل جمهوری دموکراتیک بودند ولی امام خمینی فرمودند «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد».
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بیان کرد: «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» چه ارزشی است و از کجا پیدا شده است؟ آیا در برابر اسلام این سخنان دارای ارزش هستند؟
وی بیان کرد: کسانی این سخنان را مطرح میکنند که در یک سخنرانی و مقاله شعار جهانی سر میدهند و طرفدار کرامت انسانی هستند و از سوی دیگر از ملیت و ایرانیت دم میزنند.
آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر اینکه باید نسبت به مسائل ایدئولوژیک انقلاب حساسیت لازم را داشته باشیم، تصریح کرد: خداوند متعال نعمت رهبری را نصیب ما کرده است که در همه مشکلات ما را راهنمایی میکنند و باید همگان صادقانه از ایشان پیروی کنند.
وی با اشاره به اینکه در نظام اسلامی مبانی عقلی اقتضا میکند که انسان دنبال آرمان بلند باشد تا به قلههای کمال برسد گفت: البته آرمانگرایی با واقعگرایی عملی همسو نیست.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با تاکید بر اینکه باید جامعه را برای ظهور امام عصر(عج) آماده کنیم اضافه کرد: اینکه توقع داشته باشیم یک مسئول کشوری هیچ عیبی نداشته باشد محال است و خوشبختانه در شرایط کنونی خداوند بر ما منت نهاده که امام و رهبری هدایت جامعه را بر عهده گرفتند و این مسئله در تاریخ بشریت کمنظیر است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید قدردان این نعمت باشیم یادآور شد: در خصوص انتخاب اصلح باید اصلح را به صورت نسبی شناسایی و تلاش کنیم کسانی که به صحنه میآیند بهترینهای نسبی باشند.
آیت الله مصباح یزدی شناخت اولویتهای کشور در شرایط کنونی را مورد توجه قرار داد و گفت: باید بر اساس اولویتهای اصلح را مشخص کنیم البته مسائلی نظیر ایمان، علاقمندی به اسلامی، پایبندی به ارزشها و پیروی از رهبری اولویتهای مطلق هستند و باید بر اساس برآیند نقاط مثبت به نتیجه برسیم.
وی شناخت نقاط ضعف مسئولان گذشته را مورد تاکید قرار داد و افزود: کسی که انتخاب میکنیم نباید این نقاط ضعف را داشته باشند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بیان کرد: مسئله ولایت فقیه در نظام اسلامی دارای اهمیت زیادی است و شهید رجایی کسی بود که خود را مقلد امام خمینی میدانست و در انتخاب اصلح باید مسئله ولایت مداری مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به تشکیل جبهه پایداری و راهبردهای در نظر گرفته شده گفت: اخلاص در برابر خدا، اطاعت از رهبری و صداقت در برابر مردم در هنگام تشکیل جبهه پایداری مورد توجه جدی قرار گرفت.
آیت الله مصباح یزدی تاکید کرد: در انتخابات نباید به دنبال منافع شخصی و گروهی بود و باید به کسی که اصلح است و خیر اسلام و مسلمین را میخواهد رای دهیم.
انتهای پیام/۱۱۶/
کد مطلب: 12282