به گزارش قم نیوز، هادی حجت با اشاره به پذیرش دانشجو در پنج رشته در مقطع کارشناسی دانشگاه قرآن و حدیث اظهار داشت: با راهاندازی رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی مجموعه رشتههای این دانشگاه در این مقطع برای سال تحصیلی جدید به پنج رشته افزایش پیدا کرد.
وی با بیان اینکه پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید در مجموع 23 رشته و گرایش در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا صورت میگیرد، گفت: دانشجویان دورههای حضوری از طریق آزمون سراسری به شیوه متمرکز با شرایط خاص در رشتههای علوم حدیث، علوم قرآن و حدیث در قم، علوم و معارف قرآن، کلام اسلامی، فقه و حقوق اسلامی در قم و تهران پذیرش میشوند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قرآن و حدیث یادآور شد: علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاعرسانی www.qhu.ac.ir مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: پس از دریافت اسامی از سازمان سنجش مصاحبه از داوطلبان در اواخر مرداد یا اوایل شهریور صورت میگیرد و اسامی پذیرفتهشدگان نهایی نیمه دوم شهریور از سوی سازمان سنجش اعلام میشود.
حجت عنوان کرد: دانشگاه قرآن و حدیث برای دورههای مجازی به شیوه متمرکز از بین خواهران و برادران در رشتههای علوم قرآن، علوم حدیث و علوم و معارف قرآن از هر سه گروه آزمایشی با شرط معدل و بدون مصاحبه دانشجو میپذیرد.
وی یادآور شد: داوطلبان همزمان با ثبتنام در سایت سازمان سنجش میتوانند کد رشته محلهای این دانشگاه را انتخاب کرده و پس از اعلام نتایج از سوی سازمان سنجش برای ثبتنام نهایی بر اساس جدول زمانی اعلام شده به دانشگاه مراجعه کنند.
گفتنی است، دانشکده علوم حدیث یکی از مراکز رسمی آموزش عالی در جمهوری اسلامی ایران است. این دانشکده در سال 78 در کنار شاه عبدالعظیم آغاز به کار کرد و به شیوههای حضوری و مجازی دانشجو میپذیرد. این دانشکده در تهران، قم و اصفهان دارای شعبه است و در سال 91 به دانشگاه قرآن و حدیث ارتقا پیدا کرد که به همراه پژوهشگاه قرآن و حدیث زیر نظر مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث به ریاست آیتالله ریشهری اداره میشود.
انتهای پیام/122