به گزارش قم نیوز، جوابیه دانشگاه صنعتی قم در مورد مطلب " بومی زدایی سرپرست دانشگاه صنعتی قم" بدین شرح می باشد:
1- در مورد اساتید و نیروهای متخصص بایستی گفت که در زمان سرپرست محترم قبلی، این داشنگاه فاقد عضو هیأت علمی قانونی بوده و هم اکنون دارای 38 عضو هیأت علمی تمام وقت می باشد که از طریق سامانه مرکز جذب اعضای هیأت علمی ثبت نام نموده و در جلسات جذب اعضای هیأت علمی شرکت کرده اند، می باشد.
2- طبق ماده 6 آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی عقد قرارداد با هر فردی پس از احراز شرایط عمومی که توسط هسته گزینش کارکنان و هیأت اجرایی دانشگاه انجام می شود، قابل اجرا است.
این 8 نفر تاکنون نامه احراز صلاحیتشان از هسته گزینش ارسال نگردیده است ولی با توجه به نظر مثبت سرپرست دانشگاه به صورت موقت با این عزیزان قرارداد 3 ماهه تنظیم گردیده است که در صورت احراز صلاحیت قرارداد تا پایان سال تمدید خواهد گردید و در صورت عدم تایید، قرارداد تمدید نمی گردد.
در ضمن پس از ارائه نظر هسته گزینش موضوع تمدید قرارداد نامبردگان در هیأت اجرایی مطرح و سپس تصمیم نهایی در حضور نماینده ی محترم هیأت امناء اتخاذ می گردد.
در ضمن غیر از دو نفر هیچ کدام از افراد مذکور بیش از 2 سال سابقه کار نداشته و هیچ نیرویی از این دانشگاه تاکنون اخراج نگردیده است و قصد جایگزینی فردی به جای این افراد نیز وجود ندارد.
3-همانطور که اعلام گردید هیچ نیرویی از زمان حضور جناب آقای دکتر مشکوةالسادات از این دانشگاه اخراج نگردیده که در متن خبر قطع همکاری نیروهای بومی بدون پشتوانه درج گردیده است که خلاف واقع است.
ضمناً حقوق و مزایای پرسنل اداری براساس آیین نامه های اداری پرداخت می گردد و دلخواه نیست که بتوان به فردی حقوقی بالاتر پرداخت گردد.
این دانشگاه از زمان حضور جناب آقای دکتر مشکوةالسادات همیشه از حضور دستگاه های نظارتی استقبال نموده و خوشحال می شویم که براساس مدارک ارسالی آن پایگاه جوابگوی هر بخش نظارتی باشد.
توضیحات قم نیوز:
با تشکر از ارائه توضیحات توسط دانشگاه صنعتی قم، نظر خوانندگان را به مطالب زیر جلب می کنیم:
1. سابقه برخی نیروهای ذکر شده بیش از 3 سال است و از ابتدای تاسیس دانشگاه صنعتی قم در این دانشگاه فعال بوده اند. مدارک قراردادی برای ارائه به هر مرجعی موجود است.
3. این نیروها قبلا قرارداد سالانه داشته اند که در ابتدای سال 92 قرارداد ایشان سه ماه شده است که به 31 خرداد 92 منتهی می شده است و تاکنون تمدید نشده است.
4. جواب گزینش نیروهای ذکر شده هنوز واصل نشده است. این مساله نه فقط در مورد این نیروها که در مورد برخی نیروهای دیگر صادق است و تبعیض قائل شدن میان عده ای از نیروها که بومی هستند و بقیه، معنا دار به نظر می رسد.
5. در حالی که سرپرست دانشگاه قرارداد این نیروها را سه ماهه کرده و سپس آن را تمدید نکرده است، به تازگی نیروی جدیدی در بخش آموزش و امتحانات به کار گرفته شده است و از وی دربرگزاری امتحانات اوایل تیرماه استفاده شده است. جای این سوال باقی است که در حالی که نیرو وجود دارد، چگونه نیرویی به سرعت وارد شده و در امتحانات که مساله بسیار مهمی است، استفاده می شود؟
6. در مورد میزان حقوق، باید گفت که سابقه سرپرست دانشگاه در به کار گیری نیروها و پرداخت حقوق در صورت نیاز به صورت تفصیلی منتشر خواهد شد تا مشخص شود حقوق یک میلیون و سیصد هزار تومانی به یک شخص به عنوان کارشناس بخش .... چگونه پرداخت شده است در حالی که وی در دانشگاه از دستگاه ساعت زن نیز استفاده نکرده است و بالاترین حقوق غیر هیات علمی را دریافت کرده است!
پیشنهاد قم نیوز به سرپرست دانشگاه صنعتی قم برای حل مساله فعلی این است که به فوریت قرارداد های یک ساله پرسنل را تهیه و تمدید کند تا پیش از این سفره دانشگاه صنعتی قم باز نشود و پای مسایلی چون "نامه 303 امضا" و یا دیگر مسائل مانند مساله 28 به رسانه ها کشیده نشود.
با احترام
پایگاه خبری قم نیوز