به گزارش قم نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر مجتبی احمدزاده قمی با بیان اینکه با تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری ومبارزه با اقلام سلامت محور قاچاق آرایشی بهداشتی، دارو وتجهیزات پزشکی در سالهای 90 و 91 روند مبارزه با کالاهای غیر مجاز و قاچاق در استان تشدید شد افزود: در این راستا تاکنون 11جلسه کارگروه و کمیته های مربوطه تشکیل شده که حاصل آن 48 مصوبه بوده است.
وی با اشاره به عملکرد اصلی این کارگروه در دو بخش نظارت وآموزش گفت: در بخش نظارت بر حوزه های تحت پوشش 877 واحد شامل 400 واحد آرایشی بهداشتی و477 واحد دارویی در این مدت مورد بازرسی قرار گرفتند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم حجم بازرسی های انجام گرفته از واحدهای عرضه کننده آرایشی بهداشتی ودارو در دو سال گذشته را 2 هزار و 320 اعلام و تصریح کرد: از این تعداد بازرسی یک هزار رو 620 مورد مربوط به واحدهای عرضه و پخش دارو و 700 مورد نیز به واحدهای عرضه و پخش مواد آرایشی بهداشتی اختصاص دارد.
دکتر احمدزاده افزود: در این بازرسی ها بیش از 216 هزار قلم کالای قاچاق و غیر بهداشتی به ارزش 3 میلیارد ریال کشف شد.
وی با بیان اینکه این میزان کالای قاچاق و غیر بهداشتی شامل 162 هزار قلم دارو به ارزش یک میلیارد و سیصد میلیون ریال و 54 هزار قلم کالای آرایشی بهداشتی یه ارزش یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال می شود اظهار داشت: در همین زمینه و در مجموع 356 پرونده، شامل 70 پرونده در حوزه دارو و 286 پرونده در حوزه آرایشی بهداشتی تشکیل و به مراجع قضائی ارسال شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: عمده کشفیات داروی قاچاق و غیر بهداشتی در این مدت مربوط به مراکز غیرمجاز شناسائی شده می باشد.
دکتر احمدزاده با اشاره به اقدامات این کارگروه در زمینه آموزش گفت: تشکیل چندین کارگاه آموزشی در خصوص تشخیص اقلام سلامت محور قاچاق برای گروههای هدف از قبیل کارشناسان و پرسنل دانشگاه ، کارشناسان و بازرسان اصناف و بازرگانی سابق ، پرسنل نیروی انتظامی و فروشندگان اقلام سلام
ت محور و چاپ وتوزیع 110 هزار عدد انواع پمفلت و بروشور به منظور اطلاع رسانی در این خصوص بین آحاد جامعه از طریق مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی از جمله این اقدامات است.
وی اختصاص شماره تلفن های شبانه روزی 36706444 و36706443 به منظور پاسخگویی به موقع به آحاد مختلف جامعه و درج پیامها و مطالب آموزشی در خصوص تشخیص اقلام سلامت محور سالم و عوارض استفاده بیش از حد از آنها در نشریات محلی و روزنامه های کثیرالانتشار را از دیگر این اقدامات برشمرد.
انتهای پیام/122