به گزارش قم نیوز علیرضا ظهیری، امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سازمان هلال احمر با انتقال خون قرابت نزدیکی دارد، گفت: بسیاری از مردم فکر میکنند که گرفتن خون از مردم به عهده هلال احمر است و این نشان از همکاری نزدیک این دو سازمان با هم دارد.
مدیرکل جمعیت هلال احمر استان قم افزود: در سه ماهه نخست سال 92، 200 نفر از اعضای جمعیت هلال احمر و سازمان جوانان برای خون دادن، به انتقال خون معرفی شده اند که این تعداد با آمار سال گذشته ، به 800 نفر میرسد.
ظهیری با اشاره به اینکه در زمینه تامین خون در حوادث غیر مترقبه، در ایران مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: این اطمینان خاطر به علت برنامه ریزی و طراحی روند اهداء خون توسط سازمان انتقال خون و دیگر سازمانهاست که باعث میشود در این حوزه نگرانی نداشته باشیم.
مدیرکل جمعیت هلال احمر استان قم با اشاره به طرح قرار مهربانی که به طور مشترک با جمعیت هلال احمر استان قم و سازمان انتقال خون استان قم اجرا میشود، گفت: در طرح قرار مهربانی که توسط وزارت بهداشت و درمان با عاملیت دانشگاه علوم پزشکی در ایران اجرا میشود، افراد به مراکز جمعیت هلال احمر مراجعه میکنند و وصیت نامه ای را تکمیل میکنند و در آن وصیت میکنند که اعضای پیوندی ایشان پس از مرگ به نیازمندن اهداء شود که البته با هماهنگی بستگان ایشان است.
ظهیری تصریح کرد: شعار طرح قرار مهربانی، اهدای خون، اهدای عضو، هدیه ای برای نجات انسانهاست و اساس برای نجات انسانها شکل گرفته است و به غیر از 25 تیرماه یا 7 رمضان، در بقیه سال نیز ادامه دارد.
مدیرکل جمعیت هلال احمر استان قم، افزود: در میلاد امام حسن(ع) از خانوادههایی که اعضاء آنها نسبت به اهداء خون اقدام کرده اند، تقدیر میشود تا از این عمل خداپسندانه و زنده کننده جامعه که وابستگان اهداء کننده انجام داده اند، به نحو مناسبی تقدیر به عمل آید.
وی تصریح کرد: تمام ادیان عمل اهداء عضو را یک عمل انسان دوستانه میدانند و اسلام نیز بر حیات بخشیدن به انفس تاکید دارد و از این رو بحث اهداء خون پشتوانه دینی خوبی دارد.
ظهیری افزود: در 17 فروردین 1379، اهداء عضو جنبه قانونی هم پیدا کرده است و مراجع تقلید نیز آن را جائز میدانند و هر سال بر شمار اهداء کنندگان خون بیشتر میشود.
انتهای پیام /122