به گزارش قم نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، اسدالله علی عسگری با اشاره به اقدامات سازمان کشتارگاه در ایام ماه رمضان اظهار کرد: این سازمان مانند ماههای گذشته عملکرد خود را ادامه میدهد ولی بر اساس تقاضای شهروندان امکان افزایش ظرفیت تأمین گوشت تا 3 هزار رأس دام وجود دارد.
وی با اشاره به فعالیتهای این سازمان در تامین گوشت مورد نیاز مردم خاطرنشان کرد: سازمان کشتارگاه 70 درصد نیاز گوشتی شهروندان را تأمین میکند.
مدیر عامل سازمان کشتارگاه شهرداری قم در خصوص میزان کشتار روزانه این سازمان گفت: روزانه هزار رأس دام سبک و 40 رأس دام سنگین در کشتارگاه قم در شرایطی کاملا بهداشت ذبح میشود.
مدیر عامل سازمان کشتارگاه شهرداری قم عنوان داشت: در نظر داریم با نصب دوربینهای مدار بسته نظم بیشتری را در سالنهای کشتار فراهم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بازرسانی تعیین شدهاند که بر مراحل کشتار در پیش، هنگام و پس از کشتار نظارت میکنند تا کشتار بر اساس ذبح شرعی و بهداشتی صورت گیرد.
انتهای پیام/122