به گزارش قم نیوز به نقل از روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم (علیه السلام): داود مهرابی رزوه آغاز فعالیت این سایت را سال 1387 هجری دانست و گفت: این سایت جهت تحقیق علاقمندان در مورد زندگی و عوالم شخصی علما تأسیس و اطلاعات ارزشمندی در آن بارگزاری شده است.
این مدیر پژوهشی در مورد هدف از تأسیس این سایت گفت: هدف از راه اندازی سایت فرهیختگان تمدن شیعه، آشنایی مردم با زندگی علما و بزرگان مکتب تشیع است که با بذل جان و مال خود مذهب تشیع را زنده نگاه داشته و بر عزت آن افزوده اند.
وی به بخش های گنجانده شده در سایت اشاره کرد و گفت: بخش های مختلفی در این سایت وجود دارد که مهمترین آنها بخش رسانه است؛ در این بخش نمایش حدود 500 قطعه فیلم،800 فایل صوتی و 7000 قطعه عکس از علما وجود دارد.
مهرابی ادامه داد: در بخش زندگینامه، اطلاعات فردی هر عالم، بصورت تفکیک شده اشاره شده است. و در بخش حکایات، که بسیار جالب و عبرت آموز است، حکایاتی از زندگی علما بصورت موضوعی دسته بندی شده است.
این مدیر پژوهشی در مورد بخش نصایح سایت گفت: این بخش در بردارنده سخنان و پندهای راهگشای علما برای خوانندگان است و در بخش تألیفات، دسته بندی موضوعی و الفبایی آثار علما قرار گرفته است.
مدیر گروه سایت فرهیختگان در مورد دوبخش دیگر سایت گفت: در قسمت فعالیت ها، به فعالیتهای مختلف سیاسی، اجتماعی و...علما اشاره شده است. و در بخش علوم، به تبحر علما در علوم مختلف و تألیفات آنها اشاره شده است.
وی در ادامه به بخش مکانهای جغرافیایی در سایت فرهیختگان اشاره کرد و گفت: در این بخش به اطلاعات مختلف درباره محل تولد، وفات، تدریس و محل دفن علما اشاره شده و این بخش دارای قابلیت جستجو در مکانهای مختلف است.
مهرابی در مورد قسمت تاریخ سایت گفت: در این بخش نام علما با توجه به زمان زندگی آنها دسته بندی شده و در یک بازه زمانی مشخص قابل جستجو است. اما بخش دیگر سایت از منظر بزرگان است که در آن، نظرات دیگر علما درباره علمای دیگر ثبت شده است.
مدیر گروه سایت فرهیختگان در پایان با اشاره به بخش عالمان شهید گفت: زندگینامه عالمان شهید در این قسمت گنجانده شده است.
شایان ذکر است سایت فرهیختگان تمدن شیعه با آدرس NBO.IR قابل دسترس است و علاقمندان می توانند برای تحقیق در مورد زندگینامه علمای مکتب تشیع به این سایت مراجعه کنند.
انتهای پیام/122