قم نیوز: مدیرکل کمیته امداد قم گفت: یکی از اهداف ایجاد مراکز نیکوکاری، تقویت کارکرد مساجد است.
مدیرکل کمیته امداد قم:
مراکز نیکوکاری با هدف تقویت کارکرد مساجد ایجاد شدهاند
خبرگزاری تسنیم , 3 مرداد 1392 ساعت 9:26
قم نیوز: مدیرکل کمیته امداد قم گفت: یکی از اهداف ایجاد مراکز نیکوکاری، تقویت کارکرد مساجد است.
به گزارش قم نیوز، عبدالله جلالی دیروز در مراسم افتتاح 8 مرکز نیکوکاری استان قم در مسجد دوطفلان مسلم منطقه نیروگاه قم با اشاره به طرح مراکز نیکوکاری اظهار کرد: مراکز نیکوکاری را در قالب طرح مسجد محوری ایجاد کردیم که امروز 8 مرکز نیکوکاری در 8 مسجد استان قم به صورت همزمان با سراسر کشور افتتاح میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان قم یکی از اهداف ایجاد مراکز نیکوکاری را تقویت کارکرد مساجد دانست و افزود: هدف دیگر گسترش ارتباط مردم محله است که این مسئله برای ما محسوس است که هر جای پای خیرین به مساجد باز شده است، کارکرد مسجد گسترش پیدا کرده است و در این طرح کمک به نیازمندان محله با همکاری خیرین صورت میگیرد.
وی افزود: برای مراکز نیکوکاری هیئت امنایی تشکیل شده است که متشکل از امام مسجد، هیئت امنای مسجد و معتمدین محله است و در کنار آنها، هر مرکز نیکوکاری یک مدیر اجرایی دارد.
جلالی با اشاره به جمعیت تحت پوشش کمیته امداد در استان قم اظهار کرد: 20 هزار خانوار در استان قم تحت پوشش کمیته امداد هستند که استان قم بعد از استانهای تهران و کرج کمترین نیازمند را دارد و در حالی که در سال 87 درصد نیازمندان استان 5.2 جمعیت استان بود، این رقم اکنون با وجود مشکلات اقتصادی به 3.3 درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: از بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد 1400 نفر دانش آموز و 1100 دانشجو هستند و برای درمان مددجویان کمیته امداد با اکثر مراکز درمانی و بیمارستانها قرارداد بسته ایم.
مدیرکل کمیته امداد استان قم حجم کمکهای مردم استان قم را به کمیته امداد در سال گذشته 14 میلیارد و 500 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این کمکها برای اشتغال و زندگی نیازمندان مورد استفاده قرار گرفت و در سال گذشته برای 3000 نفر از مددجویان کمیته امداد شغل ایجاد کردیم.
وی گفت: در سال گذشته 2 میلیارد و 600 میلیون تومان را برای بیمه زنان سرپرست خانوار هزینه کردیم.
جلالی با اشاره به کارنامه کمیته امداد در بحث خانه دار کردن مددجویان افزود: کمیته امداد با مشارکت مردم تاکنون صدها واحد مسکونی را ساخته است و یا هزینه مسکن مهر را برای تحول واحدهای مسکونی به خانوادهها را پرداخت کرده و هم اکنون 150 واحد مسکونی آماده تحویل به خانوادههای مددجویان است.
وی اضافه کرد: خانوادهها را با مبلغ 15 تا 20 میلیون تومان صاحب خانه میکنیم که بخش زیادی از این مبلغ را هم خیرین پرداخت میکنند.
مدیرکل کمیته امداد استان قم حجم کمکهای مردم را به طور میانگین در 3 ماهه نخست سال ماهیانه بیش از یک میلیارد دانست و افزود: اگر هر نفر از مردم استان روزانه 200 تومان را برای کمک به نیازمندان هزینه کنند، در سال نزدیک به 24 میلیارد تومان جمع میشود که کارهای زیادی را میتوان با این حجم پول انجام داد.
جلالی با اشاره به برنامه کمیته امداد در ماه رمضان اظهار کرد: کمیته امداد فراهم کردن 20 هزار سبدغذایی را برای اعطا به خانواده نیازمندان در ماه رمضا ن در برنامه خود دارد که تاکنون 14 هزار بسته غذایی آماده شده است و توزیع شده است.
وی گفت: یک ریال از منابع دولتی برای بحث اطعام و سبد غذایی نیازمندان در ماه رمضان هزینه نشده است و همه این سبدهای غذایی با کمکهای مردم فراهم شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان قم حجم کمکهای نقدی مردم قم را در روز 21 رمضان سال گذشته را 280 میلیون تومان دانست و افزود: مردم قم علاوه بر اهدای 500 قطعه طلا، سرپرستی 3000 یتیم را بر عهده گرفتند و اجرای این برنامه در میدان آستانه تا ساعت 3 نیمه شب ادامه داشت.
جلالی با اشاره به برنامه کمیته امداد قم در سالگرد شهادت امام علی گفت: امسال در 21 ماه رمضان حرکت ارزشی سال گذشته را انجام میدهیم و به دنبال جذب حامی برای طرحهای اکرام و شفا هستیم.
مدیرکل کمیته امداد استان قم طرح شفا را کمک به بیماران صعب العلاج دانست و افزود: 1400 بیمار صعب العلاج در استان قم شناسایی شدند که از بین آنها 55 بیمار دیالیزی هستند که هزینه جلسات دیالیزشان ماهیانه بیش از یک میلیون است.
وی اضافه کرد: از بین بیماران تحت پوشش کمیته امداد 35 بیمار پیوند کلیه، 70 نفر مبتلا به بیماری سرطان و 300 بیمار بدون امکان تحرک هستند که به دنبال حامی برای انها هستیم.
انتهای پیام/122
کد مطلب: 15517