قم نیوز: مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: با کامیونداران بدون مجوز در حمل پسماندهای عمرانی و ساختمانی برخورد میشود.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم خبر داد:
برخورد با کامیونداران بدون مجوز در حمل پسماندهای ساختمانی
پايگاه اطلاع رسانی قم نیوز , 11 آذر 1392 ساعت 10:25
قم نیوز: مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: با کامیونداران بدون مجوز در حمل پسماندهای عمرانی و ساختمانی برخورد میشود.
به گزارش قم نیوز، به نقل از روابط عمومی شهرداری، سید سیفالدین موسوی با اشاره به قانون مدیریت پسماند مصوب سال 1383 مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس ماده هفت این قانون، مدیریت اجرایی پسماند مشخص و وظایف مربوط به آن تعیین شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون مدیریت پسماند تمام اشخاص حقیقی و حقوقی که مبادرت به عملیات عمرانی و ساختمانی میکنند، باید دستورالعمل و شیوهنامههای مربوط را رعایت کنند.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به شیوهنامه مصوب وزارت کشور گفت: در این شیوهنامه آمده که پیش از هر گونه عملیات عمرانی ساختمانی تمام ماشینآلات از قبیل لودر و کامیون باید حتما مجوزهای مربوطه را از مدیریت اجرایی داشته باشند.
وی ادامه داد: دستگاههای که در این زمینه فعالیت میکنند مجوزی با عنوان مجوز حمل پسماندهای عمرانی ساختمانی دریافت میکنند تا از مرحله تولید تا دفن این قضیه بر اساس قانون مدیریت پسماند مدیریت شود.
موسوی با بیان اینکه برآورد تولید پسماندهای عمرانی و ساختمانی در شهر قم روزانه 10 هزار تن است گفت: با توجه به تولید این میزان پسماند، با اجرایی شدن سیستم نظارتی تخلفات این حوزه کاهش پیدا میکند.
وی یادآور شد: در سال آینده با راهاندازی برنامه نرمافزاری، پیمانکاران جی پی اس دار شده و سیستم نظارتی جامع و کامل میشوند و شهروندان میتوانند از دفاتر الکترونیک مجوزهای خود را دریافت کنند یا از طریق اینترنت درخواست مجوز بدهند که این امر سبب کاهش تعداد مراجعه کنندگان میشود.
وی عنوان داشت: هر پروژه عمرانی و ساختمانی که در سطح شهر انجام میشود، مالکان آن موظف هستند مجوز آن را بگیرند و اگر اقدامی در این زمینه صورت نگیرد، با آنها برخورد میشود.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به ماده 16 قانون مدیریت پسماند گفت: مواردی مانند حمل و نقل، تخلیه نخاله و خرید و فروش در این قانون ذکر شده که در صورت عدم دریافت مجوز در هر یک از این موارد قاضی میتواند از 50 هزار تومان تا 10 میلیون تومان جریمه تعیین کند.
وی یادآور شد: بر اساس ماده 19 قانون مدیریت پسماند، مدیریت اجرایی میتواند اعلام خسارت کند که شهر را آلوده نموده اند و متخلف علاوه بر پرداخت جریمه، باید خسارت مربوط را پرداخت کند و بر اساس موارد ذکر شده در ماده 20 از یک هفته تا 10 هفته ماشینها توقیف میشود.
انتهای پیام/125
کد مطلب: 17035