قم نیوز: سرپرست دانشگاه پردیس فارابی تهران، گفت: باید پژوهش های اجتماعی با رویکرد اسلامی در دانشگاهها به منظور ارزیابی مسائل مهم نهادینه و فرهنگ سازی شود.
سرپرست دانشگاه پردیس فارابی تهران:
پژوهش های اجتماعی با رویکرد اسلامی در دانشگاهها نهادینه شود
خبرگزاری ايسنا , 24 آذر 1392 ساعت 14:32
قم نیوز: سرپرست دانشگاه پردیس فارابی تهران، گفت: باید پژوهش های اجتماعی با رویکرد اسلامی در دانشگاهها به منظور ارزیابی مسائل مهم نهادینه و فرهنگ سازی شود.
به گزارش قم نیوز، دکتر سید محمد مقیمی روز یکشنبه در هشتمین جشنواره پژوهشی در این دانشگاه، با اشاره به جایگاه مهم تحقیق و پژوهش در تولید علم گفت: شعار امسال "پژوهش به سوی پژوهش های گروهی و میان رشته ای" است که این عنوان نباید در حد یک شعار باقی بماند.
وی با تاکید بر ضرورت تبیین جایگاه پژوهش های علمی و بنیادی افزود:مهم ترین هدف پژوهش، حل مشکلات در این زمینه است، چرا که جهان و جامعه اسلامی با مسائلی پیچیده، چند بعدی و در هم تنیده مواجه است که بدون پژوهش نمی توان گره گشایی کرد.
سرپرست دانشگاه پردیس فارابی تهران، تصریح کرد:برای حل همه این مسائل باید از تمامی رشته ها و ظرفیت های علمی و پژوهشی استفاده شود و با نگاهی استقرایی به علوم به ارزیابی مسائل بپردازیم زیرا علم، رویدادی تک بعدی نیست و با نگاه تک بعدی به مسائل، مشکلی حل نمی شود.
مقیمی در خصوص اهمیت پژوهش های گروهی و میان رشته ای گفت:بحث دپارتمان های پژوهشی و حضور گروههای علمی در پژوهش و کاربردی سازی تحقیقات از اهداف مهم این شعار است و جهان در تحولات خود به سوی چنین پژوهشی در حال حرکت است.
وی افزود: دانشگاه پردیس تهران در رشته های علوم انسانی و رفتاری تلاش های علمی فراوانی را در عرصه پژوهش از خود نشان داده که به دلیل همجواری با منبع فقه در حوزه های علمیه و بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت(ع) فرصت را با ارزش و غنیمت می شمارد.
سرپرست دانشگاه پردیس فارابی تهران انجام پژوهش های عمیق، راهبردی و تخصصی را لازمه تولید علم برشمرد و عنوان کرد:برای تشکیل گروههای علمی در مسیر تحقق پژوهش های راهبردی به شوراهای علمی در دانشگاه نیاز داریم که ساز و کار این امر فراهم شده است.
مقیمی افزود:پایان نامه های علمی و تحقیقات بر اساس علائق اساتید و دانشجویان ارائه می گردد که مهم ترین دغدغه عرصه پژوهش ان است که میان پایان نامه ها اربتاط منطقی و زنجیر وار وجود ندارد.
وی طراحی برنامه کلان پژوهشی را یکی از راهکارهای مهم در ارتقای سطح علمی تحقیقات و کاربردی سازی آن خواند و بیان داشت:اگر برنامه کلانی در این عرصه طراحی شود می توان به اهداف پژوهشی دست یافت.
انتهاي پیام/125
کد مطلب: 17542