به گزارش قم نیوز، محسن محمدی امروز اظهار کرد: این جشنها به تصریح کارشناسان و بسیاری از والدین از بهترین فعالیتهای آموزش و پرورش است که تاثیر خوبی روی دانشآموزان دارد.
وی افزود: دانشآموزان پس از برگزاری جشن عبادت احساس میکنند بزرگ شده و برای عبودیت خداوند آمادگی دارند.
کارشناس اقامه نماز اداره کل آموزش و پرورش استان قم اظهار کرد: دو سال است در برگزاری این جشنها بر موضوع آشنایی با مرجعیت و نحوه انتخاب مرجع تقلید تاکید کردهایم تا دانشآموزان در ابتدای رسیدن به سن تکلیف اعمال عبادی خود را صحیح انجام دهند.
وی ادامه داد: تاکید ما در صحبتهایی که با والدین دانشآموزان داریم این است که تلاش کنند تا در خانه نیز جشنی برای فرزندشان ترتیب دهند و او را با مسائل مورد نیاز سن تکلیف آشنا سازند.
محمدی با بیان اینکه این جشنها برای دانشآموزان روستایی نیز برگزار میشود، افزود: سال گذشته حتی در دورترین نقاط استان قم این جشنها با کیفیت خوبی برگزار شد.
وی عنوان کرد: در برگزاری این جشنها تلاش بر این است که از حضور روحانیون آشنا با روشهای تاثیرگذاری بر نوجوانان استفاده شده و دانشآموزان با اجرای برنامههای شاد و متنوع با احکام و مسائل مورد نیاز خود آشنا شوند.
کارشناس اقامه نماز اداره کل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه این جشنها به طور معمول در دهه ولایت برگزار میشده است، افزود: امسال با توجه به شرایطی که وجود داشت تنها یکی از نواحی موفق به اجرای برنامهها در دهه ولایت شدند و نواحی دیگر در حال آمادسازی مقدمات این موضوع هستند.
وی در پایان با اشاره به اینکه امسال برای صد درصد دانشآموزان در این زمینه برنامهریزی شده است، خاطرنشان کرد: این جشنها برای بیش از هزار و ۷۰۰ دانش آموز دختر و پسر قمی برگزار میشود.
انتهای پیام/۱۱۰