به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام محمدحسین موسی پور در جلسه بررسی اعتبارات فرهنگی مساجد استان، با یاد آوری كمكها و حمایتهای مادی و معنوی دولت در جهت احیای مساجد و رونق فعالیتهای فرهنگی مذهبی افزود: اعتبارات دولتی نباید باعث كمرنگ شدن این نقش و كاهش انگیزه های مردم و خیرین برای كمك به این امر مقدس و خیر شود.
استان قم خاطر نشان كرد: در طول تاریخ مردم و خیرین همواره در كمك به عمران و آبادانی مساجد نقشی موثر و محوری داشته اند.
وی با تاكید بر اینكه با وجود كمكهای دولتی و مشاركت مردمی، هنوز كمبود مساجد در بسیاری از نقاط كشور از جمله استان قم به شدت احساس می شود، خاطرنشان كرد: احیای جهاد مسجدسازی و جلب مشاركت و تقویت انگیزه های مردمی باید مدنظر دستگاه های فرهنگی قرار گیرد.
استاندار قم به مشكلات فعلی در ساختار مدیریت و اداره مساجد كشور و استان اشاره و بر لزوم اصلاح این روند بر اساس تدبیر و برنامه ریزی منسجم تاكید كرد.
وی با اشاره به ضرورت تقسیم كار اساسی بین مراكز و دستگاه های متولی در امر مدیریت مساجد، گفت: تاكنون طرح ها و برنامه هایی در خصوص حل مشكل مدیریتی مساجد و تفكیك وظایف دستگاه های متولی، پیش بینی و اجرا شده است، اما كماكان مشكلات به قوت خود باقی است.
موسی پور افزود: بر اساس تقسیم بندی انجام گرفته، امور سخت افزاری شامل برنامه های عمرانی و مباحث مربوط به هیات امنای مساجد استان، به اداره كل اوقاف و امور خیریه و فعالیت های نرم افزاری و برنامه ای مساجد به دستگاه های فرهنگی اداره كل تبلیغات و فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار خواهد شد.
حجت الاسلام موسی پور لزوم توجه به مساجد محوری را یادآور شد و با اشاره به ظرفیت های خوب مساجد كشور گفت: كلیه فعالیت ها و برنامه های فرهنگی كه قابلیت اجرای آن ها در مساجد وجود دارد باید به سمت مساجد سوق داده شود و مسجد محوری رویكرد اصلی برنامه های فرهنگی باشد.
وی با اشاره به حجم بالای نیازهای مساجد استان و محدودیت اعتباری، لزوم اولویت سنجی و توزیع هدفمند اعتبارات این بخش را خواستار شد.
انتهای پیام/۱۱۰