قم نیوز: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: بدون توجه به نظریهپردازی در حوزه نظری و فلسفی هنر تقویت و رشد هنر دینی امکان پذیر نیست.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی:
رشد هنر دینی بدون نظریهپردازی امکان ندارد
خبرگزاری تسنیم , 9 بهمن 1392 ساعت 10:35
قم نیوز: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: بدون توجه به نظریهپردازی در حوزه نظری و فلسفی هنر تقویت و رشد هنر دینی امکان پذیر نیست.
به گزارش قم نیوز و به نقل از مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی امروز در آیین رونمایی از سایت انجمن مطالعات نظری هنر با بیان اینکه کار ترویجی و جریانسازی در حوزه هنر دینی از مهمترین اهداف دفتر تبلیغات است، اظهار کرد: تقویت و رشد هنر دینی در کشور بدون توجه به نظریهپردازی در حوزه مباحث نظری و فلسفی هنر امکانپذیر نیست.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی افزود:ما باید به جمعبندیهایی در حوزه مباحث اصلی هنر برسیم تا بتوانیم در مسیر ترویج هنر دینی گام برداریم.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه باید نسبت هنر و زیبایی تحلیل و ارزیابی شود، تصریح کرد: مباحث نظری پایهای وجود دارد که باید بر روی آنها توجه ویژهای صورت گیرد و تا تکلیف خودمان را با برخی مباحث فرهنگی و هنری مشخص نکنیم، نمیتوانیم اهدافی را در این زمینه ترسیم کنیم.
واعظی با تاکید بر اینکه از حوزههای علمیه انتظار میرود در قلمرو مباحث نرمافزاری، مباحث هنر را با مشارکت فضاهای بیرونی و هنرمندان اصیل در اتاقهای فکری به سرانجام برسانند، اظهار کرد: باید درک عمیقی را در سطح کشور در مورد مباحث نرمافزاری شکل دهیم چراکه در این زمینه دچار یک آشفتگی و خلاء تئوریک هستیم که باید به جمعبندیهایی برسد.
وی افزود: امروز در فضای فیلم و موسیقی با تشدید نظریهها مواجه هستیم و به همین دلیل نیاز داریم که پیش از هر اقدام جدی و بستههای عملیاتی که برای انجام آنها به مبادرت میپردازیم بر روی سیاستهای کلان سرمایهگذاری کنیم.
واعظی با بیان اینکه انجمن مطالعاتی نظری هنر باید متحول کننده باشد، خاطر نشان کرد: بهتر است دایره رسالت انجمن مطالعات هنری به تقویت وجه اسلامی، فلسفی و مطالعات نظری در حوزه هنر زیبایی محدود شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر با رویکرد اسلامی به مطالعات فلسفی هنر نگاه کنیم فضای کار بهتری را رقم می زنیم، تصریح کرد: فلسفه اسلامی به فیلسوف جهت میدهد تا افقگشایی را در جامعه پیاده کند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه اید به دنبال تاسیس فلسفه هنر و زیباشناسی اسلامی در کشور بود افزود: باید به دغدغههای دینی و نگاه دین و انسان به آخرتگرایی دینی توجه ویژه داشت تا موضوعات جدیدی برای تامل عقلی مطرح کنیم.
انتهای پیام/
125
کد مطلب: 18903