کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جشنواره در ایستگاه دوم:

تماشگران قمی از چ رضایت داشتند

پايگاه اطلاع رسانی قم نیوز , 19 بهمن 1392 ساعت 12:45

قم نیوز: تماشاگران قمی از فیلم "چ" ابراز رضایت کردند.


به گزارش قم نیوز به نقل از ستاد خبری سی و دومین جشنواره فیلم فجر قم، روز دوم جشنواره فیلم فجر قم، به تعبیری شلوغ ترین روز این جشنواره بود. آغاز روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم با اکران فیلم «چ» همراه بود، فیلمی که تماشاگران بسیاری را در صبح روز جمعه به سینمای وتوس قم کشاند و در پایان پخش آن، مردم با شدت آن را تشویق کردند.
 
در روز دوم استقبال مردم بیش از روز اول بود و بلیط فیلمی هم چون «چ» به سرعت فروخته شد تا دست یابی به بلیط این فیلم مشکل شود و اصحاب رسانه هم بیشتر از روز اول در جشنواره حضور داشتند و گزارش هایی را از این رخداد سینمایی تهیه کردند.
 
تعطیلات آخر هفته هم فرصتی بود تا خانواده های قمی در جشنواره فیلم فجر شرکت کنند و فیلم های مورد علاقه خود را تماشا کنند، در این میان حضور روحانیون حوزه علمیه قم نیز در میان تماشاگران روز دوم بارز بود.
 
مردم قم راضی از «چ»
 
تنها نام ابراهیم حاتمی کیا برای یک فیلم کافی بود تا بلیط آن فیلم به سرعت فروخته شود و پیدا کردن بلیط آن فیلم کار سختی شود، چه برسد به آن که آن فیلم به زندگی چهره برجسته ای همچون شهید چمران پرداخته شود و روایت ناگفته ای را از مبارزه با ضدانقلاب در کردستان بیان کند.
 
گرچه معمولا در سانس های صبح اکران فیلم ها، حضور تماشاگران کمتر از دیگر سانس هاست، اما این سنت در اکران فیلم «چ» شکسته شد و سانس ساعت ۱۰ صبح این فیلم با استقبال چشمگیر تماشاگران قمی مواجه شد.
 
فیلم «چ» روایتی از دو روز از زندگی شهید مصطفی چمران در شهر پاوه است، روایتی که عشق و خون را در کنار هم نشان می دهد و زاویه ای جدیدی را از زندگی شهید چمران بیان می کند. این فیلم روایتی از مبارزه با گروه های تجزیه طلب را در ماه های ابتدایی پس از انقلاب اسلامی را بیان می کند، دوره ای از زمان که کمتر در سینمای ایران به آن پرداخته شده است.
 
گرچه برخی معتقدند که سینمای دفاع مقدس دیگر توان جذب تماشاگران را ندارد، اما فیلم «چ» نشان داد که هنوز سینمای دفاع مقدس می تواند مخاطبین را با نگاه های مختلف جذب کند.
 
میرزایی از فرهنگیان قم در خصوص فیلم «چ» گفت: پس از وقفه ای چندساله حاتمی کیا به سینمای دفاع مقدس بازگشت و فیلمی را در خصوص این موضوع ساخت، البته دغدغه حاتمی کیا در همه ی فیلم های او دیده می شود.
 
وی اضافه کرد: فیلم «چ» فیلم بسیار قشنگی است و حتی از بسیاری فیلم های کارگردان های بزرگ نیز کیفیت بالاتری دارد، هم چنین این فیلم در حوزه جلوه های ویژه نیز قوی است و سقوط بالگرد در آن به صورت طبیعی نشان داده شده است.
 
نیاز سینما به حاتمی کیاهای دیگر
 
دهقانی از طلاب حوزه حوزه علمیه در خصوص حاتمی کیا می گوید: به نظر من ای کاش در کنار تربیت ده ها هزاران نفر در دانشگاه ها و حوزه علمیه، یک حاتمی کیای دیگر هم داشتیم و به چنین افرادی در سینمای امروز ایران احساس نیاز می شود.
 
این طلبه حوزه علمیه حاتمی کیا را شاعر زمان خود دانست و افزود: من اعتقاد دارم که حاتمی کیا می داند که حرف خود را در چه زمانی بزند، فیلم «چ» فیلم امروز جامعه است و فاصله بین مقاومت و تسلیم را نشان می دهد و بحث های امروز را مردم در این فیلم می بینند.
 
وی اضافه کرد: دیالوگ های فیلم «چ» به  پایه ی فکری گروه های تجزیه طلب ضربه وارد کرد و تیر خلاصی به اندیشه های این چنین گروه هایی زد.
 
«روزگاری عشق و خیانت»، فیلمی خسته کننده برای مردم قم
 
در داستان فیلم « روزگاری عشق و خیانت» به کارگردانی داود بیدل آمده است که اتفاقی غیرمنتظره پروانه و دخترش آینه را غافلگیر می‌کند، اما این اتفاق ریشه در گذشته پروانه دارد، گذشته ای که او به دنبال یادآوری آن نیست.
 
مقطع زمانی فیلم « روزگاری عشق و خیانت» بیشتر در سال های انتهایی رژیم طاغوت می گذرد و این فیلم به دنبال بیان توطئه های عوامل وابسته این رژیم با همکاری رژیم صهیونیستی بر ضد مردم مسلمان شمال غرب کشور است.
 
فیلم « روزگاری عشق و خیانت» از معدود فیلم هایی بود که از سوی تماشاگران پس از پخش تشویق نشد و بسیاری از تماشاگران در مصاحبه ها از این فیلم رضایت نداشتند و آن را فیلمی خسته کننده می دانستند.
 
طاهری از کارمندان قم در خصوص فیلم « روزگاری عشق و خیانت» می گوید: سوژه فیلم « روزگاری عشق و خیانت»  سوژه ی خوبی است و این فیلم به دنبال بیان توطئه های رژیم صهیونیستی در ایران است، اما داستان و فرم فیلم به گونه ای است که تماشاگر را خسته می کند.
 
وی اضافه کرد: از جمله نکات منفی فیلم « روزگاری عشق و خیانت» انتخاب نادرست بازیگران برای نقش های فیلم بوده، به گونه ای که بازی بازیگران برای تماشاگران واقعیت پذیر نبود و بازیگران نتوانستند حس لازم را به تماشاگران منتقل کنند.
 
محمد دوست از دانشجویان قم در خصوص فیلم « روزگاری عشق و خیانت» گفت: این فیلم یک واقعه تاریخی را به شکل ضعیفی بیان کرد و فیلم « روزگاری عشق و خیانت» نتوانست مردم را از خود راضی کند.
 
هشت روز دیگر از جشنواره فیلم فجر قم باقی است…
 
اگر چه تنها دو روز از آغاز اکران جشنواره فیلم فجر در قم گذشته است، اما استقبال تماشاگران قمی در این دو روز چنان بوده است که به نظر می رسد آغازی جدید برای سینما در قم رقم خورده است، این در حالی است که هنوز هشت روز دیگر مانده است تا جشنواره به ایستگاه آخر برسد.
 
انتهای پیام/125


کد مطلب: 19226

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/19226/تماشگران-قمی-چ-رضایت

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir