قم نيوز: رییس جامعهالمصطفی(ص)، انحلال شورای علمای بحرین را عملی وقیحانه خواند و گفت: جامعهالمصطفی(ص) با توجه به رسالت سترگ خود نمیتواند نسبت به این وقایع بیتفاوت باشد.
اعرافی:
انحلال شورای علمای بحرین عملی وقیحانه است
خبرگزاری ايسنا , 1 اسفند 1392 ساعت 17:46
قم نيوز: رییس جامعهالمصطفی(ص)، انحلال شورای علمای بحرین را عملی وقیحانه خواند و گفت: جامعهالمصطفی(ص) با توجه به رسالت سترگ خود نمیتواند نسبت به این وقایع بیتفاوت باشد.
به گزارش قم نيوز، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی صبح امروز «اول اسفند» در شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهشی شیخ طوسی در سالن همایشهای مجتمع امام خمینی (ره)، افزود: حمایت امریکا از حاکمان بحرین ظلم دیگر به مردم این کشور است زیرا آنها با سیاستهای دو گانه خویش بیشتر ظلمها را به مردم این کشور انجام میدهند.
وی با بیان اینکه نقش علمای اسلام در هر زمانی برای نشر ارزش های اسلامی بوده ادامه داد : اقدام آل خلیفه برای انحلال مجمع علمای بحرین برای مراجع عظام تقلید ،حوزه های علمیه و طلاب و فضلا امری مطرود بوده و آن را محکوم می کنیم.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با ذکر این مطلب که حاکمان بحرین باید بدانند اقدامات این چنینی به ضرر خودشان تمام خواهد شد، تصریح کرد:بیش از ۱۴۰شهید از مردمان بی گناه بحرین ستمی بوده که دل هر مسلمانی را به درد آورده است.
اعرافی با اشاره به گفتمان تعصب و تاثر و تکفیر در جهان اسلام، عنوان کرد: حاصل این گفتمان، موج خشونت و تبدیل درگیریهای داخلی به خارجی است که این گفتمان از عربستان شروع شد که علاوه بر اینکه سردرآخور غرب دارند، توجهی نیز به عقل و اجتهاد ندارد.
وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص پیچ حساس تاریخ عصر جدید، گفت: درست عمل کردن در این پیچ تاریخی حیاتی است که قطعا سرمنشا نیکی و خوبی و خیر خواهد شد ولی اگر درست عمل نکنیم جهان اسلام متضرر خواهد شد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه افزود: انقلاب اسلامی داعیه نشر و پیام آوری نوین بشری را دارد، در این عرصه نیز قطعا اگر جغرافیای معرفتی جهان را اسلام را درست نشناسیم عقب خواهیم ماند.
رییس جامعهالمصطفی(ص) تاکید کرد: باید به جریانات مهم و معرفتی جهان اسلام توجه کرد و قطعا فعالیت آنها نقش مهمی در جهت دهیهای بعدی ما خواهد داشت.
اعرافی افزود: غربیها و بعضا چهرههای علمی دانشگاهی با نگاه تاریخی و سنتی به اسلام نگاه میکنند؛ گفتمان دوم جهان اسلام، غرب گرایی همراه اسلام گرایی بوده که با عنوان التقاط مطرح شدکه این گفتمان به هیچ عنوان در عصر حاضر قدرت پاسخگویی ندارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این نوع گفتمان ها اسلام را محدود و نوعی انفعال در مقابل غرب مطرح کرده و اسلام فردی را پذیرفته است؛ ازدرون این گفتمانها نهضتهای در سراسر جهان اسلام یا برای نفی اسلام و یا اسلام محدود را ارائه کرده است.
وی اسلام معتدل را چهارمین جریان رایج در کشورهای اسلامی عنوان کرد و گفت: اسلام، معتدل و مبارزه با تشیع و انقلاب اسلامی را ندارد.
اعرافی با ذکر این مطلب که گفتمان انقلاب اسلامی که از حوزه برخواسته و اجتهاد عقلانیت روح مبارزه و ایستادگی در مقابل دشمنان از مولفههای اصلی آن به شمار میرود، تصریح کرد: این جشنواره در واقع برای شناختن جریانات فکری جهان اسلام برگزار میشود و به طور حتم شانزدهمین جشنواره شیخ طوسی یک اتفاق مهم پژوهشی است که باید توجه بیشتری به این جشنواره صورت گیرد.
عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: اگر بخواهیم این کاروان را اصلاح کنیم و نقش معرفتی حوزهها را ارتقا بدهیم باید آسیبهای آن را مورد توجه قرار داده و در صدد برطرف کردن آن ها باشیم.
انتهاي پیام/126
کد مطلب: 19650