قم نیوز: مدیرکل استاندارد قم از تولید آرد مخصوص نانهای تافتون، لواش و بربری و سنگک در استان قم خبر داد و گفت: خبازیهای استان موظفند در راستای افزایش کیفیت نان، از این آرد برای نان تولیدی خود استفاده کنند.
نانواییهای قم باید از آرد مخصوص استفاده کنند
خبرگزاری مهر , 2 اسفند 1392 ساعت 16:00
قم نیوز: مدیرکل استاندارد قم از تولید آرد مخصوص نانهای تافتون، لواش و بربری و سنگک در استان قم خبر داد و گفت: خبازیهای استان موظفند در راستای افزایش کیفیت نان، از این آرد برای نان تولیدی خود استفاده کنند.
به گزارش قم نیوز، محمدرضا واعظی پور اظهار داشت: پس از هدفمندی یارانهها و افزایش قیمت حاملهای انرژی و با هدف افزایش کیفت نان، استاندارد جدید برای انواع آرد در کشور تصویب شده که در این راستا انواع آرد یاد شده در استان قم تولید میشود.
وی اظهار داشت: با انجام این مهم در حال حاضر پنج کارخانه آرد استان مجوزهای لازم را برای تولید انواع آرد ذکر شده اخذ کردهاند.
مدیرکل استاندارد قم تصریح کرد: با تولید انواع آرد ذکر شده، خبازیهای استان موظفند در راستای افزایش کیفیت نان، از آرد مورد نظر برای نان تولیدی خود استفاده کرده و استفاده از آردهای دیگر تخلف محسوب میشود.
شروع طرح بازرسی از نمایندگیهای فروش وخدمات پس از فروش خودرو
مدیرکل استاندارد استان قم از شروع طرح بازرسی از نمایندگیهای فروش وخدمات پس از فروش خودرو در هفته جاری در استان خبر داد.
واعظی پور افزود: اداره کل استاندارد استان قم در راستای انجام وظایف قانونی خود، اقدام به بازرسی وکنترل قطعات مورد استفاده در نمایندگی های فروش وخدمات پس از فروش خودرو درسطح استان میکند.
وی اظهار داشت: در این طرح علاوه بر کنترل موردی یک دستگاه خودرو آماده فروش در محل نمایندگی از لحاظ استفاده از قطعات دارای نشان استاندارد یا با برچسب E-MARK ، انبار قطعات نیز از حیث وجود قطعات با مشخصات مورد نظر کنترل میشود.
مدیرکل استاندارد قم هدف از اجرای این طرح را پاکسازی نمایندگیهای فروش و خدمات پس از فروش خودرو از محصولات فاقد نشان استاندارد یا بی اصالت اعلام و تاکید کرد در صورت مشاهده قطعات غیر استاندارد یا فاقد اصالت، قطعات از سطح نمایندگی جمع آوری خواهد شد.
انتهای پیام/126
کد مطلب: 19666