به گزارش قم نیوز، یونس عالی پور قبل از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به سهم تولید قم در بازار مرغ و تخم مرغ کشور اظهار داشت: ۱۲ درصد مرغ و تخم مرغ مصرفی کشور در قم تولید میشود.
وی با بیان این که قم رتبه دوم تولید مرغ و تخم مرغ کشور را داراست، تصریح کرد: ۱۳۰ واحد مرغ تخم گذار و ۳۳۰ واحد مرغ گوشتی در استان قم فعال هستند که ظرفیت خوبی را در بخش طیور برای استان ایجاد کرده اند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در ادامه بر گسترش بخش شیلات در کنار توسعه بخش طیور در استان تأکید کرد و گفت: با توجه به مزایای استفاده از گوشت های سفید مثل مرغ و ماهی در مقایسه با گوشت قرمز، باید به سمت تولید و فرهنگ سازی استفاده از گوشت های سفید به ویژه ماهی برویم.
انتهای پیام/۱۰۵