به گزارش قم نیوز، عبدالسعید حقیقیمقدم پیش از ظهر امروز در دومین هفته از دور اول بازدید از روستاهای استان، هدف از بازرسی و سرکشی از روستاهای بخش خلجستان را پیگیری اجرای مصوبات و برنامههای سفر استاندار به این روستاها دانست.
وی با بیان اینکه اجرای مصوبات در روستاها با وضعیت خوبی روبهرو بوده است، افزود: اعتبارات مصوب ابلاغ شده و در طول برنامهریزیهای صورت گرفته در برنامه پنجم توسعه به دهیارها و شوراهای روستا ابلاغ میشود.
حقیقیمقدم عنوان کرد: مشاهده میدانی و بررسی اقدامات انجام گرفته در روستاها و پیگیری مصوبات سفر استاندار یکی از دلایلی است که فرمانداری را نسبت به انجام این بازدیدها متوجه کرده است.
فرماندار قم بیان کرد: شرایط مختلفی مانند ناهماهنگی بین دستگاههای اجرایی و عدم پیگیری برخی از این دستگاهها سبب شده است که زندگی جاری اهالی روستا با مشکلاتی روبهرو شود که تامین نیازهای اولیه زندگی از جمله برق، سوخت، ارتباطات و وضعیت بهداشتی روستاها با مشکلاتی روبهرو شود.
به گفته وی، این سرکشیها و بازدیدها به دلیل این است که کمبودها و کاستیها شناسایی شود و در راستای رفع آنها اقدامات لازم انجام گیرد.
فرماندار قم در ادامه با بیان اینکه روستا به عنوان بخش مهمی از موقعیت جغرافیایی کشور مطرح است، گفت: هر هفته بازدیدهایی انجام خواهد گرفت که پس از سرکشی تمام روستاهای استان، دور دوم سفرها به منظور بررسی نتیجه مصوبات و پیگیریهای سفر اول انجام خواهد گرفت.
حقیقیمقدم عنوان کرد: در این سفرها اولویت کاری دستگاهها مشخص میشود و مراتب انجام فعالیتهای عمرانی در روستاها صورت میپذیرد.
وی گفت: شوراها نماینده مردم در بیان مشکلات روستاها خطاب به مسئولان دولتی هستند و دهیارها نماینده بخش حاکمیت برای رسیدگی و خدمترسانی به روستاها هستند که نظارت بر اقدامات و اجرای برخی از پروژههای درون روستایی فعالیت دارند.
فرماندار قم خاطرنشان کرد: مصوبات سفر استاندار و اولویتبندی مشکلات پیگیری و تامین اعتبارات لازم از جمله فاکتورهای لازم برای رسیدگی به عمران و آبادانی روستاها است.
حقیقیمقدم با بیان اینکه اکثر فعالیتها و پروژههای شهری توسط خود مردم انجام میشود، اظهار کرد: برخی از اهالی روستا تصور میکنند که تمام فعالیتهای عمرانی را باید دولت انجام دهد و آنها نباید دخالتی در ساماندهی اوضاع روستا داشته باشند.
لازم به ذکر است که یکی از مهمترین طرحهای اجرایی در سطح روستا طرح هادی است، که وضعیت راههای ارتباطی میان روستایی و درون روستایی را ساماندهی میکند.
نکته قابل توجه این است که اجرای طرح هادی نیازمند عقبنشینی برخی از منازل در سطح راههای ارتباطی درون روستایی است که با عقبنشینی خود فضای عمومی را برای اجرای طرح هادی مهیا خواهد کرد.
همکاری و مشارکت مردم در اجرای طرحهای روستایی موجب سرعت بخشیدن به پروژهها و فعالیتهای دستگاههای اجرایی میشود.
انتهای پیام/۱۰۵