قم نیوز: نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: اربعین روز تجدید بیعت با آرمانهای حسینی، احیاگر سنت قیام، جهاد، شهادت و مبارزه است.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم:
اربعین روز تجدید بیعت با آرمانهای حسینی است
خبرگزاری فارس , 21 آذر 1393 ساعت 19:31
قم نیوز: نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: اربعین روز تجدید بیعت با آرمانهای حسینی، احیاگر سنت قیام، جهاد، شهادت و مبارزه است.
به گزارش قم نیوز ، حجتالاسلام جلال رضویمهر امروز در گفتوگو با فارس ضمن تسلیت اربعین امام حسین(ع) با بیان اینکه اربعین حسینی استمرار اهداف عاشورا را رقم زده است، اظهار کرد: حماسه عاشورا از سویی دارای بعد مصیبت، روضه، حزن و اندوه بوده و از سویی دیگر دارای بعد حماسه، خلق آثار معنوی و پیامآوری است.
وی خاطرنشان کرد: اهداف عاشورا این امر را نوید میدهد که خداوند ویژگیهای ممتاز و اختصاصی را منحصرا به حضرت سیدالشهدا(ع) عطا کرده و زیارت اربعین تنها در بین اولیای خدا برای امام حسین(ع) معین شده است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به پیام اربعین سال 93 گفت: بزرگترین پیام اربعین قدرتهای حکام سلطه صهیونیست، جریانهای تکفیری و افراطی را در برمیگیرد، زیرا آنها زمانی که مشاهده میکنند، در یک روز جمعیت فراوانی از پیروان امام زین العابدین(ع) و حضرت زینب(س) به خونخواهی سیدالشهدا(ع) در کربلا جمع میشوند، به وحشت میافتند.
وی یادآور شد: این نیروی واکنش سریع میتواند در طول سال صفآرایی در برابر جبهه باطل و استکبار و فریاد لبیک یا حسین را به طور عملی در معرض دید جهانیان قرار دهد.
رضویمهر با بیان اینکه سفر پیاده اربعین یک اکسیر قوی در انسجام، وحدت و یکپارچگی مسلمانان است، گفت: امروز نه تنها شیعیان در پیادهروی اربعین حضور دارند، بلکه مذاهب دیگر که به خاندان پیامبر عشق میورزند نیز افتخار دارند که جزو زائران پیاده کربلا باشند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اربعین تجدید بیعت با آرمانهای حسینی، احیاگر سنت قیام، جهاد، شهادت و مبارزه است به طوری که پیر و جوان، زن و مرد و کوچک و بزرگ از ملیتهای مختلف در اربعین حضور دارند و در قالب صفوفی به هم فشرده وحدت خود را به رخ عالم میکشند.
مشاور مدیر حوزههای علمیه تاکید کرد: باید بدانیم نغمهسرایان کوی محبت، عشق و دلدادگان مکتب الهامبخش امام حسین(ع) هنوز از سر جدای اباعبدالله الحسین(ع) پیام دریافت میکنند و نوای قرآن میشنوند.
وی ادامه داد: توحیدمحوری، مبارزه با ظلم، زر و تزویر و دفاع از مظلوم هنوز از آداب و فرهنگ حسینی است که به زائران اباعبدالله الحسین(ع) به ارث رسیده است.
رضویمهر با بیان اینکه باید بدانیم امام حسین(ع) وارث همه خوبیهای الهی است، گفت: زائر امام حسین(ع) لحظه به لحظه و قدم به قدم در سفر پیادهروی به این خوبیها نزدیک میشود و از طلوع مهر امام حسین(ع) گرمای دینی، معنوی و حضور سیاسی و مذهبی را دریافت میکند.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم عنوان کرد: هر کس توفیق سفر پیاده زیارت اربعین را پیدا کرد، بدون تردید به عنوان علامت مومن در کتاب قطور بندگی او ثبت شده و باید در نظر داشت که عشق حقیقی احساس نمیشود، مگر هر مومنی حتی یک بار در این سفر پیاده حضور به هم رساند.
انتهای پیام/136
کد مطلب: 27527