به گزارش قم نیوز ؛ غلامرضا کرد افشاری در گفتوگو با فارس در رابطه با راههای تقویتکننده معده به روش طب سنتی گفت: زنجبیل گیاهی است که تقویتکننده معده است و سوءهاضمه و رطوبتهای زائد چسبیده به سطح معده و رودهها را پاک میکند. همچنین ماش نسبت به سایر حبوبات نفخ کمتری ایجاد میکند و مصرف بادام نیز برای رفع ناراحتیهای گوارشی مفید است.
وی ادامه داد: سبزیهایی مثل نعناع، گشنیز و کرفس علاوه بر اینکه تقویتکننده معده هستند، سردی معده، زخم و ناراحتیهای گوارشی را برطرف کرده و مسکنی برای دردهای معده هستند.
کردافشاری ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی، سوزش معده و ترش کردن آن میتواند به دلیل رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش با گرسنگی بهبود مییابد و با مصرف غذا تشدید میشود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: گاهی نیز سوزش و ترش کردن معده به دلیل سودایی است که در دهانه معده ریخته میشود که در این صورت سوزش با غذا خوردن بهبود مییابد.
وی افزود: در هر صورت افرادی که دچار سوزش معده و ترش شدن آن میشوند بهتر است از غذاهای غلیظ و نانهایی مثل فطیر و باگت که هضم خوبی ندارند بپرهیزند و از گوشتهایی استفاده کنند که به صورت کبابی بوده و سریع هضم شوند.
وی افزود: اگر سوزش و ترش کردن معده با غذا خوردن بهتر میشود، میتوان از شربت سکنجبین استفاده کرد.
کردافشاری گفت: مصرف مخلوط کنجد له شده با نبات، ترشی و رطوبت معده را برطرف میکند، همچنین استفاده از دمکرده بابونه، نعناع، رازیانه سوزش معده را تسکین میبخشد.
انتهای پیام/136