قم نگار: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: ما آمادگی داریم بهعنوان مجمع جهانی تقریب، حوزه علمیه و جامعه مدرسین حوزه علمیه هرنوع همکاری در عرصه مسائل حقوق بشر با رویکرد اسلامی انجام دهیم.
حوزه علمیه قم آماده همکاری در عرصه دفاع حقوق بشر اسلامی است
آیتالله اراکی: مجمع جهانی تقریب مذاهب آماده ایجاد کمپینهای حمایت از حقوق بشر اسلامی است
خبرگزاری تسنیم , 22 مرداد 1394 ساعت 19:25
قم نگار: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: ما آمادگی داریم بهعنوان مجمع جهانی تقریب، حوزه علمیه و جامعه مدرسین حوزه علمیه هرنوع همکاری در عرصه مسائل حقوق بشر با رویکرد اسلامی انجام دهیم.
به گزارش قم نگار، آیت الله محسن اراکی ظهر امروز در دیدار با پیتر مائور رئیس صلیب سرخ جهانی اظهار داشت: ما معتقدیم همه ادیان برای دفاع از حقوق بشر جهت همسانی دارند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: حوزه علمیه قم در مرحله کنونی در اوج مسائل علمی است و در عرصه مسائل حقوقی و حقوق بشر تولیدات فراوانی دارد.
وی با بیان "ما آمادگی داریم بهعنوان مجمع جهانی تقریب، حوزه علمیه و جامعه مدرسین حوزه علمیه هر نوع همکاری در عرصه مسائل حقوق بشر را انجام دهیم" تصریح کرد: ما معتقدیم مؤسسات بینالمللی با همکاری مراکز علمی باید طرح جدیدی برای ارائه تحقیقات از یک سو و تبدیل تحقیقات به تصمیمات رسمی انجام دهند تا کمک زیادی به کنترل تجاوزها به حقوق بشر انجام شود.
آیت الله اراکی بر همکاری جمهوری اسلامی در سه عرصه پژوهش، تدوین مقررات و ایجاد کمپینهای حمایت از حقوق بشر تأکید کرد و گفت: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آمادگی دارد تا در عرصه پژوهش از دیدگاه اسلام و همه مذاهب اسلامی تحقیقات گستردهای پیرامون حقوق بشر انجام دهد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به تأسیس دانشگاه مذاهب اسلامی عنوان کرد: دانشجویان و اساتید این دانشگاه از همه مذاهب اسلامی هستند از همین رو آمادگی انجام پژوهشهای تحقیقی در عرصه بشردوستانه را داریم.
وی به آمادگی مجمع جهانی تقریب مذاهب در همکاری پیرامون تبدیل پژوهشها به مقررات و طرحهای جلوگیری از تجاوزات و دفاع از حقوق بشر تأکید کرد و اظهار داشت: همچنین آمادگی داریم تا با ایجاد کمپینهای حمایت از حقوق بشر در عرصه عمل راه را برای پیادهسازی حقوق بشر هموار کنیم.
آیت الله اراکی این سه عرصه را عرصه اجرای سیاستها و اقدامات دولتها برشمرد و عنوان کرد: این اقدامات میتواند در سیاست و موضعگیریهای دولتها تأثیرگذار باشد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی جنگ تحمیلی ایران را نمونهای از رعایت حقوق بشر عنوان کرد و افزود: در جنگ تحمیلی صدام با بمبهای شیمیایی شهرهای ما را بمباران کرد و با گذشت بیش از ۲ دهه شهدای شیمیایی داریم در حالی که جمهوری اسلامی ایران عکس العمل متقابل در برابر این جنایتها انجام نداد.
وی خاطرنشان کرد: در جنگ خلیج فارس اول در سال ۱۹۹۱ وقتی که عراقیها به کشور ما پناهنده شدند مردم خوزستان با وجود که صدها هزار کشته داده بودند و بیش از ۲۰ شهر از شهرهای استان خوزستان کاملاً نابود شده بود بیشترین پذیرایی را از مردم جنوب عراق به عمل آوردند.
آیت الله اراکی اهدای هدایای کمکهای مردم ایران به جنگزدگان و آوارگان عراقی را نمونههایی برای نشر ارزشهای حقوق بشر دانست و تصریح کرد: ما در این عرصه نیز آمادگی همکاری داریم.
انتهای پیام/ 130
کد مطلب: 31950