قم نگار: عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی گفت: سید الشهدا (ع) در گرماگرم جنگ به نماز ایستادند و فرمودند جنگ ما برای اقامه نماز است و این درس مهمی برای نسل جوان است که نماز را فراموش نکنند، چون نماز آثار و برکات زیادی در زندگی مادی و معنوی انسان دارد.
"نماز" مهمترین درس اباعبدالله(ع) برای نسل جوان از قیام عاشورا است
خبرگزاری تسنیم , 3 آبان 1394 ساعت 10:45
قم نگار: عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی گفت: سید الشهدا (ع) در گرماگرم جنگ به نماز ایستادند و فرمودند جنگ ما برای اقامه نماز است و این درس مهمی برای نسل جوان است که نماز را فراموش نکنند، چون نماز آثار و برکات زیادی در زندگی مادی و معنوی انسان دارد.
به گزارش قم نگار، آیت الله محسن غرویان، با اشاره به فرارسیدن شهادت اباعبدالله(ع) و لزوم الگوگیری از نهضت امام حسین(ع) اظهار داشت: براساس عبارت معروف کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا باید برای عصر زمان خودمان از عاشورا درس بگیریم و ادامه دهنده مسیر اباعبدالله(ع) باشیم.
عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی با بیان اینکه قیام عاشورا پیامهای زیادی برای جامعه اسلامی دارد افزود: عاشورا درسهای مختلفی از جمله پیوند دیانت با سیاست را به همراه خود داشت، امام حسین(ع) در راستای تصاحب قدرت سیاسی به عنوان ابزار نه هدف قیام کردند تا بتواند ارزشهای الهی را در عالم حاکم کنند.
آیت الله غرویان با بیان اینکه امام حسین(ع) درس شهادت و مجاهدت را به ما آموخت، بیان کرد: استقامت امام حسین(ع) تا شهادت در راه ارزشهای دینی از نکات مهم واقعه عاشورا بود که ما باید از ارزشهای دینی حفاظت کرده و حتی جان خود را در این راه تقدیم کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اهمیت فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر مسئله مهمی است که فقها بحث جهاد را در باب امر به معروف و نهی از منکر بیان میکنند و میگویند یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر جهاد و مبارزه با ظالم است که اباعبدالله(ع) فرمودند برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم.
وی با اشاره به اهمیت اقامه نماز و تاکید رسول خدا(ص) بر این موضوع گفت: نماز ستون دین است و کسی که رو به قبله میایستد و نماز میخواند توحید و خداپرستی خود را نشان میدهد.
آیت الله غرویان با بیان اینکه امام حسین(ع) برای احیای فریضه نماز قیام کرد بیان کرد: سید الشهدا(ع) در گرماگرم جنگ به نماز ایستادند و فرمودند جنگ ما برای اقامه نماز است و این درس مهمی برای نسل جوان است که نماز را فراموش نکنند و به پا بدارند، چون نماز آثار و برکات زیادی در زندگی مادی و معنوی انسان دارد.
عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی گفت: امر به معروف و نهی از منکر نظارت همگانی است و همه وظیفه دارند دیگران را به کار خیر دعوت کنند، اما علمای جامعه وظیفه بالاتری دارند چون کار آنها علم و دانش و تحصیل علوم دینی است.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر لزوم نشر فرهنگ نماز توسط طلاب و روحانیون اظهار داشت: علما و روحانیون به معروف عمل کرده و جامعه را به سمت معروف فراخوانند چون دعوت عملی بسیار بهتر و موثرتر است و اگر روحانیون در عمل به معروفها عمل کنند، بهترین فضاسازی برای انجام معروف و ترک منکرات در جامعه ایجاد میشود.
انتهای پیام/۱۳۷
کد مطلب: 33480