قم نگار: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره باید برای مدیریت شرایط بحرانی از امروز برنامه ریزی شود، گفت: استمرار فعالیت صنایع حیاتی در دوران بحران با پدافند غیرعامل ممکن میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم:
پدافند غیرعامل فعالیت صنایع حیاتی در دوره بحران را محقق میکند
خبرگزاری تسنیم , 11 آبان 1394 ساعت 9:03
قم نگار: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره باید برای مدیریت شرایط بحرانی از امروز برنامه ریزی شود، گفت: استمرار فعالیت صنایع حیاتی در دوران بحران با پدافند غیرعامل ممکن میشود.
به گزارش قم نگار، احمد ذاکری در همایش آشنایی مدیران اتحادیههای صنفی و واحدهای صنعتی و معدنی استان قم با پدافند غیرعامل که پیش از ظهر امروز در سالن همایشهای اتاق اصناف قم برگزار شد، با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل به معنای پیشگیری و توانمندسازی است، اظهار داشت: در حوزه اصناف با بیشترین تهدیدهای پدافند غیرعامل روبهرو هستیم و بیشترین حوادث هم در این بخش رخ میدهد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه ۳۶ هزار واحد صنفی در استان قم فعال است، افزود: نیاز به آموزش مدیران این واحدهای صنفی و اتحادیهها از الزامات در بحث پدافند غیرعامل است.
وی با تاکید بر اینکه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قم در بحث پدافند غیرعامل گامهای برداشته و آموزشهایی داده است، خاطرنشان کرد: طبقهبندی صنایع و اصناف از جمله کارهایی بوده است که صنعت، معدن و تجارت انجام داده است تا ضررهای احتمالی به هر بخش محاسبه شود.
ذاکری با اشاره به اینکه اولین و مهمترین دسته از واحدهای صنفی و صنایع واحدهای حیاتی هستند، تصریح کرد: استمرار تولید این واحدها ضروری است و متوقف شدن آن تبعات ناگواری را به همراه دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه فعالیتهای سایر واحدهای صنعتی و اصناف وابسته به واحدهای حیاتی است، تاکید کرد: سردخانهها، نانواییها و کارخانههای آرد از جمله صنایع حیاتی هستند که باید برای استمرار فعالیت این صنایع در دوران بحران هم تدبیر شود.
وی با بیان اینکه دومین دسته از صنایع و اصناف واحدهای حساس هستند، خاطرنشان کرد: کوچکترین اهمالکاری میتواند در مراحل تولیدی این صنایع خسارتهای جبرانناپذیری به بار بیاورد از جمله آنها میتوان به صنایع شیمیایی با قابلیت اشتعال بالا اشاره کرد.
ذاکری با اشاره به اینکه سومین دسته از صنایع و اصناف هم واحدهای مهم نام نهاده میشوند، افزود: صنایعی با اشتغال بالای ۵۰ نفر از جمله این صنایع و واحدهای صنفی مانند هایپرمارکتها که در تمام شهرها در حال گسترش هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه آخرین درجه اهمیت صنایع را واحدهای تشکیل میدهند که قابل حفاظت هستند، تصریح کرد: این واحدها ارزش و امکان حفاظت دارند و از جمله آنها میتوان به معادن و صنایع چوب، کاغذ و نساجی نام برد.
وی با اشاره به اهمیت بحث امنیت غذایی، افزود: مهمترین بحث در این رابطه تعریف سبد غذایی در شرایط بحران است که با مسائل پدافند غیرعامل انطباق دارد.
ذاکری افزود: باید برای ذخیره غذایی در دوران بحران از جمله تأمین ذخیره نان بادوام در شرایط حساس و بحرانی برنامهریزی از پیش تعیینشده داشته باشیم.
انتهای پیام/۱۳۷
کد مطلب: 33782