مؤلفههای تمدن سازی در نظام اسلامی/ استکبار به اختلافات داخلی مسلمانان و عمامههای انگلیسی دل بسته است
قم نگار: رییس اندیشکده یقین به اهمیت راهپیمایی اربعین و مؤلفههای تمدن ساز آن اشاره کرد و گفت: در سال گذشته و با حمایت آمریکا از پیشروی داعش تا پشت دروازه بغداد، راهپیمایی اربعین برگزار شد، اما نقشهها و توطئههای «سیا» برای جهان اسلام تکان دهنده است؛ چنان که آنها با توجه به پراکندگی مذاهب در اسلام به تفرقه، اختلافات داخلی مسلمانان و عمامههای انگلیسی دلخوش کردهاند.
به گزارش قم نگار، دکتر حسن عباسی رییس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز بعد از ظهر چهارشنبه سیزده آبان در نشست تخصصی نظام اربعین حرکتی به سوی جامعه آرمانی که در سالن اجتماعات مسجد جمکران برگزار شد، با گرامیداشت ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی اظهار داشت: استکبار طلب کبریایی و برتری جویی است و در مبانی دینی کبریایی و بزرگی از خداوند است و هر کسی که در مقام استکبار، سلطه و برتری نسبت به دیگران باشد، نقطه مقابل پیامبران(ص) است.
وی به اربعین سالار شهیدان(ع) و منابع استراتژیک آن اشاره کرد و ابراز داشت: در سال گذشته و در محیط و شرایطی که گروههای تکفیری داعش با حمایت غرب تا پشت دروازه بغداد پیشروی کرد، راهپیمایی اربعین برگزار شد که اگر در این جریان ایران کمتر از ۴۸ ساعت واکنش نشان نمیداد، بغداد سقوط میکرد و به تبع سامرا و کاظمین نیز در دست گروه داعش میافتاد.
توطئه جنگ مذهبی ۳۰ ساله در خاورمیانه با رمز «بگذار مسلمان، مسلمان را بکشد
رییس اندیشکده یقین با اشاره به نفوذیهای داعش در ارتش عراق گفت: بعد از چند ماه مشخص شد که ۱۲۰ نفر از مقامهای ارشد ارتش عراق با داعش همکاری داشتهاند و بدنه داعش از سوی ارتش عراق فرماندهی و مورد حمایت قرار داشته است.
وی به توطئه غرب برای تخریب چهره اسلام اشاره و تصریح کرد: ریچارد هاس، رییس شورای روابط خارجی آمریکا به جنگ مذهبی ۳۰ سالهای در خاورمیانه اشاره میکند که در راستای سیاست «بگذار مسلمان، مسلمان را بکشد» و پروژه «بگذار آسیایی، آسیایی را بکشد» است که در تاریخ نیز سابقه دارد و مربوط به دوره رنسانس و معروف به طاعون سیاه است.
عباسی افزود: در این جنگ مذهبی هفتاد درصد از جمعیت اروپا نابود شد و جنایتهای فجیعی در آن صورت گرفت و نسلهای بعدی که شاهد این جنایات بودند، به کاتولیک و پروتستان «نه» گفتند و تمام مسیحیت را کنار گذاشتند.
داعش موتور تخریب رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی است
رییس اندیشکده یقین، داعش را موتور تخریب رژیم صهیونیستی خواند و تأکید کرد: طرح توطئه و شکلگیری جنگ جدیدی که با تأسیس و حمایت از داعش و گروههایی همانند القاعده، بوکوحرام، الشباب، النصره و دیگر گروهها شروع شده است هنوز ۲۸ سال دیگر از آن باقی مانده است و این پروژه با جدیت از سوی جبهه استکبار پیگیری میشود.
وی به ائتلاف ضد داعش را نمایشی و شعار آمریکا دانست و گفت: نقشهها و توطئههای «سیا» برای جهان اسلام تکان دهنده است؛ چنان که آنها با توجه به پراکندگی مذاهب در اسلام به تفرقه، اختلافات داخلی مسلمانان و عمامههای انگلیسی دلخوش کردهاند.
رییس اندیشکده یقین ابراز داشت: آمریکا برای ۱۰ سال آینده، طرح تجزیه بیش از ۱۰ کشور را در دستور کار قرار داده و برای این هدف از میان ظرفیت میلیاردی مسلمانان به جمعیت اندک وهابیت به ویژه در پیرامون ریاض برنامهریزی کرده است.
وی به شهر تاریخی بابل اشاره کرد و یادآور شد: شهر بابل در نزدیکی نجف و در شرق کربلا، سابقه تاریخی دارد و از قداست خاصی در میان یهودیان برخوردار است و از حله تا ناصریه و محدوده کربلا برای یهودیان، جایگاه ویژهای دارد، از اینرو از موتور تخریب داعش برای نابودی سرزمینهای اسلامی بهره میبرند تا به اهداف و نقشههای شوم خود دسترسی پیدا کنند.
عباسی، پیاده روی اربعین پارسال را خنثیکننده توطئه داعش و اربابانش خواند و خاطرنشان کرد: پیادهروی اربعین، فرآینده آگاهانهای برای بازدارندگی از خطر داعش بود و این همایش بینظیر جهانی پایه مباحث استراتژیک در ۳۰ سال آینده خواهد بود.
وی به نزاع تاریخی جریان حق با جبهه باطل اشاره و تصریح کرد: جنگ ناتمام میان پیامبر(ص) با ابوسفیان در بدر و احد توسط معاویه در صفین با حضرت علی(ع) و در ساباط با امام حسن(ع) پیگیری شد و توسط یزید در کربلا و در ادامه توسط بنی عباس و بنی امیه با ائمه اطهار(ع) ادامه پیدا کرد.
رییس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز افزود: مشرکان یعنی جریان امویان و عباسیان برای غلبه بر جریان حق به رنگ حق درآمده و شیوه نفاق را در پیش گرفتند، چنان که داعش و گروههای دستنشانده دیگر برای پیشبرد اهدافشان با ادعای خلافت، تشکیل دولت اسلامی و شعار الله اکبر به جنگ اسلام آمدهاند و سعی میکنند نسبت به آموزههای دینی نفرت ایجاد کنند و با این توطئه به اسلام ناب و جمهوری اسلامی ضربه وارد کنند.
مؤلفههای تمدن سازی در نظام اسلامی
وی به تمدن اسلامی و مؤلفههای آن اشاره کرد و گفت: برای تمدن اسلامی باید لایهها و مؤلفههای دولت سازی، نظام سازی، ملت سازی و ملک یا سرزمین مورد توجه قرار بگیرد، زیرا هر کدام به تنهایی یا بدون یکی از آنها محقق نخواهد شد.
عباسی با توجه به ساختار دولت و ملت در کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی تأکید کرد: تنها کشور، ملت و جامعهای که مؤلفههای کامل تمدن سازی خارج از تمدن غرب را دارا است، نظام اسلامی ایران و جامعه اسلامی است.
وی افزود: بدترین شکل نظام سازی، شهرکهای تخصصی است که برای قشرهای مختلف ساخته شده و این معضل و آسیبی برای اجتماع است که جامعه را از اجتماع بودن خارج میکند.
زیرساختهای نرمافزاری و سخت افزاری راهپیمایی اربعین مورد توجه قرار گیرد
رییس اندیشکده یقین به فرصتها و آسیبهای راهپیمایی عظیم اربعین اشاره کرد و گفت: این راهپیمایی بدون ساخت زیرساختهای اصلی از سالها پیش در جریان بوده و در سالهای اخیر گسترش پیدا کرده است، اما اگر بخواهیم نهادینه شود، باید به بعد سختافزاری و نرمافزاری آن توجه داشته باشیم.
وی یادآور شد: باید از تجربه مشهد مقدس درس بگیریم و در بعد سختافزاری با ساخت هتلها و ساختمانها در اطراف اماکن مقدس به سمت ساختن «کیش گنبد دار» پیش نرویم، بلکه معنویت و تقدس اماکن مذهبی را رعایت کنیم و در بعد نرم افزاری نیز با مدیریت صحیح از نفوذ دشمن در این اجتماع و آسیبهای آن جلوگیری شود و از ظرفیت تمدن ساز آن بهرهبرداری شود.
عباسی همایش اربعین را رقیب سازوکارها و تجمعهای غربی خواند و گفت: نمایش عمومی محرم وصفر به تعبیر امام خمینی(ره) اسلام را زنده نگه داشته است و هیچ تجمع بشری با تمام شاخصههای مادی و جاذبههای دنیایی آن همانند فوتبال و کارناولها را نمیتوان با این جمعیت باشکوه با انگیزههای معنوی و به صورت نمایش رفتارهای انسانی مشاهده کرد.
انتهای پیام/۱۳۷