قم نگار: حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در جلسه بنیاد قم پژوهی که با موضوع بررسی صنعت فرش قم برگزارشد، اظهارداشت؛ مسیر رشد و توسعه استان، در دست های بخش خصوصی است
رئیس بنیاد قم پژوهی:
مسیر رشد و توسعه استان قم، در دست های بخش خصوصی
قم نگار , 24 آبان 1394 ساعت 9:24
قم نگار: حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در جلسه بنیاد قم پژوهی که با موضوع بررسی صنعت فرش قم برگزارشد، اظهارداشت؛ مسیر رشد و توسعه استان، در دست های بخش خصوصی است
به گزارش قم نگارف علی بنایی گفت؛ موضوع قم در ابعاد مختلف فرهنگی ، سیاسی ، اقتصادی و... واقعاً نیاز به همت و هم فکری همه دوستان واهالی قم دارد و قم که میگوییم در واقع قم به معنای اعم کلمه است، یعنی هرکس که به سر نوشت قم علاقهمند است ما او را قمی می دانیم، حال ممکن است اهل جایی دیگر باشد، ولی همین که دلش برای قم بتپد و نبض او با قم هماهنگ باشد، این فرد قمی محسوب میشود .
رئیس بنیاد قم پژوهی افزود؛ از سال ۸۹ و بعد از سفر مقام معظم رهبری(مدظله) به قم، اتاق فکر توسعه استان قم تشکیل وجلسات هفتگی آن برگزار میشود.
وی افزود؛ در این اتاق فکر؛ مسائل مختلف قم مورد مطالعه قرار می گیرد، مسائلی از قبیل آب ،کشاورزی، بهداشت و درمان، معماری، حمل و نقل، سرمایه گذاری، فرهنگ عمومی و ...... و مسائلی که نیاز به فکر و مطالعه دارد، بررسی میشود که بحث فرش قم هم که مقام معظم رهبری(مدظله) هم به آن اشاره داشتند، در دستور کار این اتاق است.
ایشان با اشاره به اینکه در مورد بحث فرش قم هم در این اتاق مطالعاتی صورت گرفته؛ افزود؛ ما برای اینکه قم ارتقاء پیدا کند از هر فرصتی استفاده میکنیم تا مطالب و مطالعات کارشناسی شده در آن حوزه آماده شود.
دکتر بنایی در خصوص فرش و بازارهای فرش اظهار داشت ؛ صنعت فرش؛ بعنوان یک شاخص مهم قم باید توسعه یابد طوریکه تولید و عرضه فرش قم در بازارهای جهانی جایگاه خود را بیشتر از وضعیت فعلی پیدا کند.
وی ادامه داد؛ من قبلاً هم عرض کردم که راه رشد اقتصاد و توسعه قم بخش خصوصی است و در کارها نمیشود معطل بخش دولتی شد و بخش خصوصی باید با توکل به خدا، همفکری و شادابی کارها را جلو ببرد تا جایگاه فرهنگی و اقتصادی قم در این حوزه ارتقا پیدا کند و باید مردم شهر یک اقتصاد درونی واقتصاد مقاومتی داشته باشند و باید خوشحال باشیم که مردم بتوانند از این طریق خودشان را تأمین کنند و هم به خودشان وهم به کشور خدمت کرده وهم ارزآوری داشته باشند.
ایشا اظهار داشت: لازم است این موارد پیگیری شود و خروجی داشته باشد و از طریق صدا و سیما ، مطبوعات و... بحث فرش قم دنبال شود چون جایی که چهل هزار نفر به آن وابسته است برای شهرما مسئله ای با اهمیت است هم به جهت اقتصادی هم به جهت فرهنگی و هنری، لذا همه باید کمک کنند که این شهر از همه جهت رشد کند زیرا رشد همه جانبه در قم لازم است وهر کسی در این شهر به اندازه توان خود کاری انجام بدهد ،حتماً موثر و مورد رضایت خداوند متعال خواهد بود .
در این جلسه که با حضور جمعی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش قم و دانشجویان مرتبط با این رشته و سایر اعضای بنیاد قم پژوهی برگزار شد به بررسی وضعیت فرش قم پرداخته شد.
انتهای پیام/۱۳۷
کد مطلب: 34272