به گزارش قم نیوز، حسین سروش با بیان اینکه مسائل ترافیکی اطراف حرم مطهر باید مورد توجه ویژهای قرار گیرد، اظهار داشت: الزام به افزایش تعامل آستانه مقدسه، شهرداری و شورای شهر برای برطرف کردن مشکلات ترافیکی و عبور و مرور وسایل نقلیه در اطراف حرم کریمه اهل بیت امری ضروری است.
مدیر فنی و مهندسی آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) با اشاره به راهاندازی شهرداری منطقه هفت با عنوان شهرداری معصومیه بیان داشت: واحد فنی و مهندسی آستانه مقدسه آمادگی لازم برای همکاری در زمینه اجرای طرحهای جامع ترافیکی در مرکز شهر را دارد.
سروش خاطرنشان کرد: مشخص شدن مسیر زائران از بدو ورود به شهر قم تا استقرار و محل اسکان آنها با نگاهی جامع و دقیق از مسائلی است که انتظار میرود شهرداری قم اهتمام ویژهای نسبت به آن داشته باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به رشد جمعیت، افزایش تعداد وسایل نقلیه، عدم تعریض خیابانهای اطراف حرم مطهر و کمبود فضای پارکینگ و پایانههای درون شهری باید سعی شود ترافیک عبوری در منطقه مرکزی شهر و اطراف حرم حضرت معصومه علیها السلام به کمترین حد خود برسد.
سروش ابراز داشت: امیدواریم با برنامه ریزیهای انجام شده پارکینگ ضلع شرقی حرم مطهر به صورت زیر زمینی و طبقاتی افزایش پیدا کند و سطح آن نیز به ادامه توسعه ضلع شرقی اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه وجود پارکینگ در ابتدای بزرگراه پیامبر اعظم تا حدودی نیازها ترافیکی را برطرف کرده است، افزود: پایانه درون شهری موقت خیابان بهار نیز تاثیر بسزایی در کاهش بار ترافیکی اطراف آستانه مقدسه دارد.
مدیر فنی و مهندسی آستانه مقدسه قم با اشاره به اهمیت نقش شهرداری در تنظیم سیمای شهری عنوان کرد: پارکینگ موتور و ماشین، فضای سبز و ایجاد فضایی دلنشین به منظور رفاه زائران و مجاوران، از بین بردن آلودگیهای صوتی و بصری از مهمترین نیازهای آستانه مقدسه است.
وی با بیان اینکه اغتشاش بصری اطراف آستانه مقدسه در شأن حرم کریمه اهل بیت علیها السلام نیست، تصریح کرد: عدم یکپارچگی در نما و معماری ساختمانهای مجاور، وجود سایبانها، تابلوهای تبلیغاتی، نور نامناسب و عدم استفاده از معماری اسلامی از زیبایی معماری با شکوه حرم مطهر کاسته است.
سروش گفت: با توجه به حجم زیاد زائر و تولید ناگزیر مقداری زباله، خدمات رسانی و نظافت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که امیدواریم با همکاری شهرداری به بهترین شکل صورت گیرد.
وی با تاکید بر اهمیت تهیه و تدوین طرح جامع تفصیلی آستانه مقدسه قم بیان کرد: مطالعه در مورد نیازهای ترافیکی، کاربردی، خدمت رسانی و رفاه زائر برای تنظیم یک سند راهبردی در توسعه آتی حرم مطهر از مهمترین دغدغههای مسئولان آستانه مقدسه است.
مدیر فنی و مهندسی آستانه مقدسه حضرت معصومه (س)با اشاره به تاکیدات تولیت و مدیریت اجرایی آستانه مقدسه قم مبنی بر افزایش تعامل با مدیران شهری ادامه داد: امیدواریم با هماهنگی و همکاری نهادهایی از جمله استانداری، شهرداری، شورای شهر و میراث فرهنگی بتوانیم طرحی جامع و در شأن آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه علیها السلام تدوین و اجرا کنیم.
انتهای پیام/۱۱۰