معرفی کتاب رهیافتگان( اندیشمندان ره یافته از مسیحیت به تشیع)به مناسبت سالروز میلاد حضرت مسیح (ع)
به گزارش قم نگار، در گفتگویی که به مناسبت میلاد حضرت مسیح(ع)، با مدیر گروه مسیحیت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) و نویسنده کتاب رهیافتگان صورت گرفت، در ضمن معرفی کتاب مطرح شد؛ مسئله رهیابی به دامن اسلام، از جمله موضوعات مهمی است که از نخستین روزهای تلألو گوهر این دیانت حنیف، به آن توجه شده است، اما اهمیت بیشتر آن، وقتی جلوه ميکند که مرزهای اعتقادی مکتب اهل بیت علیهم السلام از سایر مکاتب، به وضوح، جدا میشود. نگاهی کوتاه به زندگی ائمه طاهرین: نشان ميدهد که در رسیدگی به این موضوع، توجه و حساسیت خاصی را داشتهاند که شواهد بسیاری درباره حمایت هر یک از این مصابیح هدایت، وجود دارد.
امروزه، شاهدیم که مکتب اهل بیت(س)، در جایگاه ایدئولوژی برتر، در جهان معاصر، در حال شناخته شدن است و همین مسئله به روی آوردن خیل بسیاری از تشنگان معنویت و گریختگان از ظلمت شرک و الحاد، به این مکتب نورانی، است. آنان که میکوشند آنچه را در مکاتب دیگر نیافتهاند، در این مکتب، جستجو کنند. از این رو باید خاطر نشان شد که ره یافتگان یکی از شجاعترین در عین حال مظلومترین مومنانی هستند که برای شاخت خداوند دست از تمام زندگی گذشته خود شستهاند و به زندگی جدیدی روی آوردهاند. زندگیای که جز توکل بر اهل بیت (ع) هیچ پشتیبان دیگری را برای خود ندارند افرادی که تمام پلهای پشت سر خود را خراب شده میبینند و تن به تمام مشقات راه دادهاند تا به ملاقات خداوند خود برسند از اینرو معرفی این افراد اندیشمند و چگونگی دلایل اسلام آوردنشان میتواند تاثیر بسزایی در معرفی اسلام و مذهب حقهی تشیع در فضای جامعه داشته باشد.
حجت الاسلام کامران پنام افزود: این کتاب که در دو جلد تدوین شده است حاصل تلاش دو سال کار میدانی و مصاحبه با افراد اندیشمند مسیحی است که بعد از تحقیق و تفحص و مطالعه در عقاید فرق و ادیان موجود در جهان با اختیار و افتخار و سر بلندی مذهب حقهی تشیع را انتخاب نمودهاند.
به گفته حجت الاسلام پنام، با معرفی رهیافتگان و مستبصران مسیحی به ویژه دانشمندان و طبقه باسواد این گروه میتوان، نقاط ضعف مسیحیت را آشکار و حقانیت اسلام را نشان داد.
در این کتاب از زبان این اندیشمندان به این دو موضوع به طور مفصل پرداخته است.
جهت تهیه کتاب با ما تماس بگیرید: ۳۷۷۴۰۳۶۹ قم - بلوار نیایش - جنب مصلی قدس – پژوهشکده باقرالعلوم
انتهای پیام/۱۳۷