قم نیوز: مراسم تجلیل از نویسندگان مقالات برتر همایش ملی فلسفه اخلاق (نکوداشت مقام علمی و اخلاقی آیتالله مجتبی تهرانی) با حضور اساتید حوزه علمیه و پخش پیام تصویری آیتالله جوادی آملی برگزار شد.
با حضور اساتید حوزه علمیه صورت گرفت
تجلیل از برگزیدگان همایش ملی فلسفه اخلاق
خبرگزاری فارس , 8 بهمن 1394 ساعت 21:42
قم نیوز: مراسم تجلیل از نویسندگان مقالات برتر همایش ملی فلسفه اخلاق (نکوداشت مقام علمی و اخلاقی آیتالله مجتبی تهرانی) با حضور اساتید حوزه علمیه و پخش پیام تصویری آیتالله جوادی آملی برگزار شد.
به گزارش قم نیوز، مراسم تجلیل از برگزیدگان همایش ملی فلسفه اخلاق (نکوداشت مقام علمی و اخلاقی آیتالله مجتبی تهرانی) امشب در تالار اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور حجتالاسلام و المسلمین امیر غنوی دبیر علمی همایش، حجتالاسلام والمسلمین حسن رمضانی رئیس انجمن علمی اخلاق اسلامی حوزه علمیه قم، حجتالاسلام و المسلمین سید یدالله یزدانپناه استاد حوزه و دانشگاه، اساتید حوزه علمیه و همراه با پخش پیام تصویری آیتالله عبدالله جوادی آملی و ارائه مقالات برتر برگزار شد.
در این همایش از مسعود صادقی، علیرضا آلبویه، علی شامل، حسن بوسلیکی، محمد عالمزاده نوری، محسن ملکافضلی، محمدامین برادران، احسان دباغ و ایمان کاظمی مقدم به عنوان نویسندگان مقالات در خور تحسین تقدیر شد.
همچنین از مرتضی مطهریفرد نویسنده مقاله اخلاق مناظره در حکومت اسلامی، حسین حاجیپور نویسنده مقاله اخلاق کاربردی دینی با تکیه بر قرآن و حدیث، مصطفی همدانی نویسنده مقاله مختلف الحدیث در حوزه اخلاق مأثور، علیاکبر تیموری نویسنده مقاله بررسی دیدگاه پیتر سینگر در ذبح حیوانات، عبدالله میرخندان نویسنده مقاله جایگاه سرگرمی در سبک زندگی اسلامی، محسن مهاجرنیا نویسنده مقاله اخلاق سیاسی، محمدتقی اسلامی نویسنده مقاله قیاس گرایی و جایگاه نظریات در اخلاق کاربردی به عنوان نویسندگان شایسته تقدیر تجلیل به عمل آمد.
در این همایش میثم قاسمی نویسنده مقاله ایمان از احساس تا عقلانیت اخلاقی حائز رتبه اول و محمدجواد رضایی نویسنده مقاله مناسبات اخلاقی و نظریه بازیها حائز رتبه دوم شدند.
آیتالله عبدالله جوادی آملی در پیام تصویری به این همایش گفت: فقه در زمینه اخلاق، حلال و حرام را مشخص میکند اما اینکه اصولا گزارههای اخلاقی چیستند به فلسفه مربوط میشود.
وی با بیان اینکه انسان متخلق مظهر خالق است ابراز کرد: انسان متخلق فقط کسی نیست که رفتار خوبی دارد بلکه کسی است که جایگاه آخرت خود را میسازد.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه ما در دنیا چهره آخرتی خود را میسازیم گفت: سیاهرو بودن در دنیا مهم نیست و به نژاد انسان مربوط است اما در آخرت رسوایی به بار میآورد بنا بر این نباید از ساختن چهرهای نورانی برای آخرتمان غفلت کنیم و خود را هیزم جهنم کنیم.
وی تصریح کرد: اگر مردم خوشاخلاق باشند جامعه، خوشبخت و متمدن میشود.
آیتالله جوادی آملی مسئله تقوا را مورد توجه قرار داد و گفت: اگر ما نفس خود را نسازیم او ما را خواهد ساخت و در آن صورت دیگر قابل کنترل نیست چون با زر ورق کشیدن بر گناه آن را به شکلی یک تابلوی زرین نشان میدهد و به بندمان میکشد.
وی ادامه داد: اگر خودمان را تربیت کنیم دیگر گناه را زیبا و پر زرق و برق نمیبینیم بلکه حق و اطاعت از خدا برایمان زیبا میشود.
انتهای پیام/۱۳۷
کد مطلب: 36519